Urmărește-ne în Social Media

pop

Alexandra Ungureanu

Poster eveniment Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu va susține un concert la Grădina Urbană pe 30 iulie 2022. Vino să asculți live cele mai îndrăgite piese ale artistei.

Bilete concert Alexandra Ungureanu la Grădina Urbană

  • În fața scenei - 84,76 lei
  • Acces General - 63,57 lei

Info acces:

  • Toate biletele puse în vânzare au loc la masă
  • Distribuirea locurilor la masă se face în funcție de categoria de bilete achiziționate (Vip – loc în fața scenei/ acces general – de la scenă către ieșire)
  • Toți spectatorii plătesc bilet indiferent de vârstă (excepție 0 - 3 ani)
  • Sunt permise animale de companie (dacă rămân sub supravegherea stăpânului)
  • Prețul biletului nu include consumația la masă
  • Masa rezervată pe durata evenimentului este de minim 4 persoane. În cazul în care ați achiziționat 2 bilete, iar concertul se anunță sold out, există posibilitatea să stați la masa și cu alți spectatori

Alexandra Ungureanu a colaborat de-a lungul timpului cu numeroși artiști, printre care Marius Moga pentru "Bate, bate", Skizzo Skillz pentru "Mămucă", dar a lansat și piese solo precum "Vântule" și "Gânduri".

În anul 2020. Alexandra a lansat "Cărămida", o piesă inspirată din folclorul românesc, iar 2021 l-a început cu single-ul "Dacă n-am fi împreună". A urmat apoi "Vreau să te uit", o piesă despre despre iubire, înțelegere și mai ales puterea de a merge mai departe.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 iulie 2022. Ref #148546

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.