Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Alex & The Fat Penguins - lansare album

Poster eveniment Alex & The Fat Penguins - lansare album

Alex & The Fat Penguins va susține un concert pe 2 aprilie în Expirat. În cadrul evenimentului, trupa va lansa cel de-al doilea album din carieră - "Negru Unicorn".

Bilete concert Alex and The Fat Penguins la Expirat

  • Earlybird - 30 lei
  • Presale - 35 lei
  • Acces General - 40 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

**Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Majoritatea pieselor de pe noul album au fost înregistrate în studioul improvizat din dormitor, restul într-un cadru profesionist. De menționat este faptul că piesa "Acasă" a fost produsă de Adrian Despot și înregistrată în studioul celor de la Vița de Vie.

Fiind compuse după pandemie, mesajele pieselor sunt într-o sinergie cu experiențele trăite de atunci și până în prezent. De la îmbolnăvire la vindecare, de la dorul de casa la dorul de dor, de la călătorie la destinație, de la întuneric până la soare, suferință, fericire, de la războiul ce se poartă în sufletele noastre până la pacea ce se va așterne peste Ucraina și peste lumea întreagă.

Alex & The Fat Penguins este o trupă cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa "Just a Fool", lansată în 2017, viza problema corupției, iar în luna decembrie a aceluiași an a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria - "Amiral".

În 2020, trupa a lansat albumul "Cardiosonic". Discul conține 11 melodii și conturează stilul trupei, care îmbină, cu succes muzica rock cu influențele folclorice românești, alături de versuri care, de multe ori, au un iz arhaic, toate într-un mix modern și fresh.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 martie 2023. Ref #152944

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.