Urmărește-ne în Social Media

world music

Alex Ștefănescu - ONLINE

Poster eveniment Alex Ștefănescu - ONLINE

Pe 30 mai, muzica, umorul, teatrul își dau întâlnire pentru un concert LIVE, marca Alex Ștefănescu, la tine acasă. Evenimentul poate fi urmărit pe platforma Vodafone Împreună Mai Puternici.

Bilete concert online Alex Ștefănescu

  • Împreună #10 - 10 lei
  • Împreună #25 - 25 lei
  • Împreună #50 - 50 lei
  • Împreună #100 - 100 lei

IMPORTANT! Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine.

Actor și muzician, Alex Ștefănescu a descoperit chitara în liceu și teatrul putin mai târziu. După un masterat în actorie la London International School of Performing Arts, Alex a hotărât să le îmbine într-un one-man-show. A jucat la unteatru, a participat la iUmor și Romanii au talent, scrie piese pline de haz și piese de 16 minute care n-au refren, cânta în fața unei țări întregi, dar își amintește de momentele în care cânta în Cișmigiu. Alex continuă să amuze, dar și să te pună pe gânduri cu fiecare piesă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 mai 2020. Ref #133228

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.