Urmărește-ne în Social Media

jazz

Al Di Meola acoustic trio

Poster eveniment Al Di Meola acoustic trio

Al Di Meola revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane din București pe 28 iunie 2023. În deschidere va urca pe scenă trupa Ineffable.

Bilete concert Al Di Meola la Arenele Romane

  • VIP - 296,66 lei
  • Categoria 1 - 264,88 lei
  • Categoria 2 - 243,69 lei
  • Categoria 3 - 222,5 lei
  • Categoria 4 - 190,71 lei
  • Categoria 5 - 158,93 lei

Al Di Meola a fost recunoscut la nivel internațional în ultimele patru decenii ca un virtuoz al chitarei. Fiind un compozitor cu un talent ieșit din comun, Di Meola a realizat peste 20 de albume și a colaborat la realizarea a altor zeci de albume cu supergrupuri precum Return to Forever (cu Chick Corea, Stanley Clarke și Lenny White), celebrul Trio de chitară acustică cu John McLaughlin și Paco de Lucia și trio-ul Rite of Strings cu basistul Clarke și violonistul Jean-Luc Ponty.

Având o tehnică uluitoare atât la chitarele acustice, cât și la cele electrice, o profunzime și un lirism inerent, Di Meola are un statut regal printre fanii care se adună în mod regulat la concertele sale.

Cei 4 tineri din trupa Ineffable locuiesc și studiază muzică în 4 țări diferite, dar acest lucru nu este o piedică în activitatea lor muzicală. De la începutul proiectului, din 2017, au lansat 2 LP-uri cu piese proprii, au realizat 8 videoclipuri, au avut un concert simfonic cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș și nenumăratele premii adunate. Ei se caracterizează ca o trupă de jazz fusion cu elemente multidimensionale, R&B, jazzy și new soul.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iunie 2023. Ref #154169

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.