Urmărește-ne în Social Media

pop

Al Bano & Romina Power

Concert Al Bano & Romina Power la Sala Palatului pe 5 noiembrie 2014 Concert Al Bano & Romina Power la Sala Palatului pe 5 noiembrie 2014 │ FOTO: Alin Crăciun

Al Bano și Romina Power vor susține un concert la BT Arena din Cluj-Napoca pe 13 noiembrie 2022. Artiștii țin în mod particular la România, din acest motiv după succesul din 2014, sunt foarte fericiți să poată reveni pe scenele din România, pentru a susține un concert în care doresc să ofere fanilor lor și publicului român bucuria și fericirea de a fi din nou împreună.

Bilete concert Al Bano & Romina Power la Cluj-Napoca

 • VIP - 380 lei
 • Categoria I -  360 lei
 • Categoria II - 320 lei
 • Categoria III - 210 lei

Info acces:

 • Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18:45
 • Nu este permisă efectuare de înregistrări video și fotografii
 • Accesul cu umbrele este interzis
 • Nu este permisă aducerea buteliilor de sticlă
 • Sticlele de plastic trebuie deschise (fără capac)
 • Pentru alte restricții de acces care nu sunt specificate în informații, spectatorii trebuie să respecte reglementările în vigoare de la data desfășurării evenimentului

Al Bano și Romina Power alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internațională. Au devenit cunoscuți datorită unor hit-uri precum "Felicita", "Sempre sempre", "Nostalgia Canaglia" sau "Liberta", însă în ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despărțit la sfârșitul anilor '90. După două decenii însă, revenirea neașteptată a cuplului italian Al Bano - Romina Power a fost vestea care a pus zâmbetul pe buzele fanilor. Nimeni nu a crezut că în urma despărțirii furtunoase ar putea urma o împăcare, dar la inițiativa Rominei, cei doi formează din nou o pereche pe scenă.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 noiembrie 2021. Ref #143099

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.