Urmărește-ne în Social Media

rap, world music

Akua Naru

Poster eveniment Akua Naru

Akua Naru revine pe scena The Fresh pe 26 noiembrie la Arenele Romane. Alături de artistă, pe scenă vor urca Phunk B și TRU:L care întregesc seara, lineup-ul și atmosfera.

Bilete concert Akua Naru la Arenele Romane

  • Earlybird - 49 lei

*accesul este interzis persoanelor sub 18 ani.

Akua Naru, cea care a reinventat hip-hop-ul feminin, revine în București și ne promite un concert plin de lirism contemporan. Reușește să combine versurile sensibile în cântecele sale, introducând elemente de jazz și muzică tradițional africană în toate spectacolele sale. Primul său album de succes a fost lansat în 2011 - "The Journey Aflame". De atunci, Akua Naru a mai lansat trei materiale discografice: "The Live & Aflame Sessions" (2012), "The Miner's Canary" (2015) și "The Blackest Joy" (2018).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 septembrie 2022. Ref #150163

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.