Urmărește-ne în Social Media

rap, jazz, r&b

The Fresh Pres - Akua Naru

Poster eveniment The Fresh Pres - Akua Naru

Akua Naru revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 5 aprilie 2024. Evenimentul face parte din turneul "All About Love: New Visions". În deschidere vor urca pe scenă Adults Sherdley & Ouch Collective - Bianca Mocan, Andria Obor, Mădălina Găceanu.

Bilete concert Akua Naru 2024 la Arenele Romane

  • Standard - 90 lei

Noul  album al lui Akua Naru va fi lansat în această primăvară și este un material live ce cuprinde piese îndrăgite precum "Poetry: How Does It Feel?", dar și compoziții noi care celebrează puterea iubirii necondiționate. Albumul beneficiază de acompaniamentul trupei Ensemble Resonanz.

Akua Naru ​reușește să combine versurile sensibile în cântecele sale, introducând elemente de jazz și muzică tradițional africană în toate spectacolele sale. Primul său album de succes a fost lansat în 2011 - "The Journey Aflame". De atunci, Akua Naru a mai lansat trei materiale discografice: "The Live & Aflame Sessions" (2012), "The Miner's Canary" (2015) și "The Blackest Joy" (2018).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 martie 2024. Ref #157452

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.