Urmărește-ne în Social Media

rap, jazz

Akua Naru & The Fresh Symphonic Orchestra

Poster eveniment Akua Naru & The Fresh Symphonic Orchestra

Akua Naru va susține un concert la Arenele Romane pe 7 septembrie 2018. Artista va fi acompaniată de The Fresh Symphonic Orchestra.

Programul evenimentului Akua Naru

  • 19:00 - 20:00 Rammon
  • 20:00 - 20:45 YCCMD
  • 20:45 - 21:00 (changeover)
  • 21:00 - 22:15 Alexandra Ușurelu & Muse Quartet
  • 22:15 - 22:45 (changeover)
  • 22:45 - 00:00 Luiza Zan
  • 00:00 - 00:30 (changeover)
  • 00:30 - 02:30 Akua Naru & The Fresh Symphonic Orchestra

Bilete concert Akua Naru & The Fresh Symphonic Orchestra

  • Bilet normal - 69 lei

La concertul din București, Akua Naru va cânta piesele de pe noul său album intitulat „The Blackest Joy”. Alături de ea, vor mai urca pe scenă Alexandra Ușurelu împreună cu cei șase colegi de trupă & Muse Quartet, Luiza Zan care aduce influențele jazz, YCCMD, în timp ce warm-up-ul va fi asigurat de Rammon.

Akua Naru reușește să combine versurile sensibile în cântecele sale, introducând elemente de jazz și muzică tradițional africană în toate spectacolele sale. Primul său album de succes a fost lansat în 2011 „The Journey Aflame”.

Alexandra Ușurelu vine cu un playlist ce va conține cântecele originale ale sale și aranjamente jazz, scrise de compozitorul și producătorul Bobby Stoica. Invitat special permanent în concertul #UsorJazz este Harvis Cuni Padron (trompetă).

Muse Quartet, trupa formată din Alina Horez, Nicoleta Petre, Maria Coltatu și Corina Ciuplea urcă pe scena alături de Alexandra, fermecând împreună fiecare coardă și emoțiile publicului.

Luiza Zan a studiat canto clasic timp de 9 ani consecutiv, urmând cursurile Liceului de Artă din Piatra Neamț și pe cele ale Universității de Arte Iași. Artista s-a implicat de-a lungul timpului în proiecte muzicale, aceasta considerându-se muzician, nu solistă într-o trupă.

Rammon vine cu un amestec perfect de muzică cu influențe disco, funk, jazz, bossa nova și multe alte sunete și ritmuri care te fac să te simți bine indiferent de preferințele tale muzicale.

YCCMD a învățat cât de mult a putut în ceea ce privește chitara, pianul și producția. A avut mereu dorința să fie self-reliant și s-a bucurat de proces. Proiectul se bucură de rezultate minime, asta fiind prin prisma așteptărilor sale foarte mari. Este un proiect sincer, în care povestește și acompaniază cât pot de bine ce vede, simte și dorește, îmbinând folk cu muzica sa preferată.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 septembrie 2018. Ref #113000

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.