Urmărește-ne în Social Media

electronica, jazz

ADventure Hotspot - release party cu K not K

Poster eveniment ADventure Hotspot - release party cu K not K

Marți, 24 ianuarie, începând cu ora 14.00, Club Control devine gazda unor activități dintre cele mai variate, organizate cu ocazia petrecerii de lansare ADventure Hotspot, o platformă de promovare și evenimente menită să reunească publicul și brandurile, să contureze o comunitate care împărtășește aceleași valori și convingeri în ceea ce privește viața, natura, pasiunea, adrenalina, conceptul de mindfulness și well-being.

Evenimentul culminează într-un vibe electronic energizant prin concertul duo-ului K not K (Karpov not Kasparov) și dj set-ul producătorului The Rabbit King. Totodată propune și o doză de chill și armonie livrată la amiază, printr-o proiecție de film, discuții și o zonă de expoziție și instalații.

Program ADventure Hotspot - release party

  • 14.00 - brand expo featuring: SwitchShop.ro, Amont Chalet, Portal Village, Cervus Măgura ( Instalații care combină elemente de design și concept ale fiecărui brand)
  • 14.00 -  Talk about mindfulness - by Carlos L`Abbate [Yoga of Presence]
  • 15.00  - Proiecție de film documentar realizată cu sprijinul Alpin Film Festival
  • 16.00 -  The Rabbit King (terrace dj set)
  • 20.00 -  21.00 K not K (concert)

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, respectând regulile de acces specifice clubului Control. La acest eveniment se vor face fotografii și se vor filma scurte secvențe video. Participarea la eveniment reprezintă acceptarea faptului că este posibil să apăreți în materialele vizuale realizate pentru a prezenta atmosfera din cadrul acestui eveniment și pentru promovarea ulterioară a organizatorului și a comunității ADventure Hotspot.

Fiind un concept creat de InSync Agency, ADventure Hotspot își propune să te scoată din spațiul virtual, din zona de visare și planificare a evadării, să te încurajeze să te alături celor dispuși să exploreze și să trăiască viață din plin, căutând un echilibru!

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 ianuarie 2023. Ref #152197

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.