Urmărește-ne în Social Media

jazz, pop, world music

"Începuturi" cu Adrian Naidin & Ionuț Micu

Poster eveniment \"Începuturi\" cu Adrian Naidin & Ionuț Micu

Adrian Naidin vine pe 27 iunie la Grădina Urbană împreună cu Ionuț Micu, toboșarul trupei Compact, să vă cânte într-un concert ce poartă un titlu cu tâlc, "Începuturi", acesta fiind și titlul viitorului său album, un album înregistrat în anul 2013, pentru care artistul a așteptat momentul optim când îl va putea oferi publicului său.

Bilete concert Adrian Naidin la Grădina Urbană

  • Acces General - 80 lei

Reguli de acces:

  • Bilete vor fi disponibile pentru achiziție la locație în limita locurilor disponibile.
  • Prioritate au rezervările cu bilet achiziționat. Grădina Urbană își rezervă dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost însoțită de bilet.
  • Aranjarea la mese va fi dispusă în funcție de numărul de persoane și în funcție de momentul achiziției biletului.
  • Rezervările sau biletele cumpărate de mai puțin de 4 persoane vor fi așezate la mese cu alți participanți care au cumpărat bilet, în limita locurilor disponibile și cu nu mai mult de 4 persoane/masă.
  • Biletele trebuie să fie în posesia dumneavoastră pentru scanare fie în format print, fie pe telefon.
  • La momentul accesului, acestea vor fi scanate și vi se va pune o brățară de acces. Brățara trebuie purtată pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
  • Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumătate de oră înaintea începerii evenimentului.
  • Având în vedere dispozițiile legale date de Guvernul României în contextul pandemiei de COVID-19 Grădina Urbană vă roagă să cooperați în respectarea tuturor normelor impuse.

Excepționalul violoncelist Adrian Naidin și toboșarul de geniu Ionuț Micu, doi muzicieni desăvârșiți, au imaginat impresionante compoziții hibride, explorând, fiecare în manieră proprie, filonul etno și ritmicitatea tradițională, pentru a le reinterpreta în manieră actuală, adăugând sensuri și nuanțe insolite muzicii tradiționale.

Adrian Naidin convinge în experimente acustice inedite, de la conceptele uneori abstracte ale jazz-ului contemporan sau a muzicii clasice, interpretată cu o tehnică desăvârșită și până la folk sau pop-rock.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iunie 2021. Ref #140324

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.