Urmărește-ne în Social Media

rock, world music

Adrian Naidin & Ionuț "John" Micu

Poster eveniment Adrian Naidin & Ionuț \"John\" Micu

Adrian Naidin și Ionuț "John" Micu vor concerta în 10 decembrie, la restaurantul 14thLANE cu un program de 90 de minute, în care vor interpreta colinde și melodii rock-manifest. Alături de show-ul lor special, echipa de chefi ai 14th Lane a pregătit un meniu care completează savuros și memorabil o seară unică. Selecția de vinuri elegante, gastronomia de top și atmosfera electrizantă creată pe scenă de cei doi artiști sunt ingredientele unei experiențe fabuloase în sezonul Sărbătorilor.

Bilete concert Adrian Naidin & Ionuț John Micu la 14thLANE

  • Acces General - 60 lei

*rezervările se fac telefonic la 14thLANE, după achiziționarea biletelor.

Reguli de acces:

Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

  • Persoane care dețin dovada vaccinării împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.
  • Test anticorpi/dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.
  • Documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.
  • Nu există posibilitatea testării la locația evenimentului.
  • Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.
  • Organizatorii își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.

Spectacolul marchează și lansarea CD-ului "Colindul Florii Soarelui", un album ale cărui melodii au fost compuse de Adrian Naidin într-un stil arhaic cu influențe rock.

Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în clasic, plin de forță și har în folclor. Prezentă în multe proiecte de succes în ultimi ani, alături de artisti ca Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Dan Puric, muzica lui Adrian a impresionat prin profunzimea versului și calitatea sunetului.

Părinții l-au îndrumat pe Ionuț Micu spre acordeon, dar dorința de a bate toba a fost mult mai mare. Pentru a-i face hatârul, bunicul i-a construit din ciurul bunicii o tobă la care a descoperit primele ritmuri. Așa a început marea pasiunea care avea să-i devină munca, hobby-ul, plăcerea, durerea, viața: toba. În prezent Ionuț este membru al trupei Compact, dar participă cu plăcere și la proiectele bunului său prieten, Adrian Naidin.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 noiembrie 2021. Ref #143577

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.