Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Adrian Enache - O singură noapte

Poster eveniment Adrian Enache - O singură noapte

Pe 4 noiembrie, Adrian Enache vine la Sala Palatului cu un show unicat, intitulat "O singură noapte". Efervescentul Adrian Enache și prietenii săi, voci inconfundabile ale muzicii românești, vă vor provoca să fredonaţi refrene celebre.

Bilete concert Adrian Enache la Sala Palatului

  • VIP (presale) - 211,9 lei
  • Categoria 1 (presale) - 180,12 lei
  • Categoria 2 (presale) - 127,14 lei
  • Categoria 3 (presale) - 63,57 lei

Adrian Enache împreună cu Monica Anghel, Marcel Pavel, Nico, Aurelian Temișan, Adina Sima, Daniel Iordăchioaie, Maria Dragomiroiu, Mirela Vaida, Diana Matei, Pepe, Raoul, Minodora, Kamara, Ionuț Galani, Rareș Varniote şi Diana Enache vor aduce un binemeritat tribut marilor noştri cântăreţi, cu piese "oldies but goldies" cântate live cu trupa The Twins BAND.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 septembrie 2022. Ref #150210

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.