Urmărește-ne în Social Media

rock

Adrian Despot & Cezar Popescu - Vița de Vie ACU2TIC

Poster eveniment Adrian Despot & Cezar Popescu - Vița de Vie ACU2TIC

Adrian Despot și Cezar Popescu vin în Quantic pe 2 octombrie pentru un recital Vița de Vie în două voci și două chitare acustice. Dacă știi să cânți la chitară, stai cu ochii pe eveniment, află playlistul serii, scoate piesele și ia chitara cu tine. Cel mai bun moment primește din partea casei un FRIENDSHIP CARD în valoare de 500 lei!

Bilete concert Adrian Despot & Cezar Popescu la Quantic

  • 70 lei - Pachet 2 locuri (prețul este per loc)
  • 65 lei - Pachet 3 locuri (prețul este per loc)
  • 60 lei - Pachet 4 locuri (prețul este per loc)

Vița de Vie este o formație ce  a luat naștere în 1996. S-a impus pe piața de muzică rock românească ca un nume reprezentativ, și este alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape). Discografia Vița de Vie numără până în prezent nouă albume în cei 21 de ani de activitate: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010), "Acustic" (2013), "Șase (+)" (2016).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 septembrie 2020. Ref #135413

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.