Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă

Sunday Afternoon with Adam's Nest la Acaju Cafe (Iași)

Raportează erori Data: duminică, 1 noiembrie 2020Ora de incepere: 15:00 Loc: Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 1 noiembrie, de la ora 15:00, trupa Adam's Nest se întoarce pe terasa Acaju Cafe din Iași pentru un concert de neratat. Locurile sunt distanțate corespunzător, iar biletele sunt limitate și pot fi achiziționate doar în pachete de 2/3/4 sau 6.

Bilete concert Adam's Nest în Iași

  • 30 lei - Acces 2 persoane (se pot lua câte 2 bilete. Biletele sunt pentru 2 persoane, cu locuri la masă de 2 persoane)
  • 30 lei - Acces 3 persoane (se pot lua câte 3 bilete. Biletele sunt pentru 3 persoane, cu locuri la masă de 3 persoane)
  • 30 lei - Acces 4 persoane (se pot lua câte 4 bilete. Biletele sunt pentru 4 persoane, cu locuri la masă de 4 persoane)
  • 30 lei - Acces 6 persoane (se pot lua câte 6 bilete. Biletele sunt pentru 6 persoane, cu locuri la masă de 6 persoane)

Adam's Nest a apărut în vara anului 2017 în Iași ca un duo alternative-acustic. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului "Adam's Nest", formația a prins contur, a adunat membri noi, și a început să-și facă prezența pe scenele festivalurilor din țară. În vara lui 2020, trupa a lansat "Irezistibil", primul album full al trupei, cu 10 piese cât zece zile petrecute pe drum între festivaluri și concerte în vara lui 2018 și vara lui 2019.

Adam’s Nest înseamnă Răzvan Nicolae Rusu (voce & chitară), Vlad Alui Gheorghe (chitară & voce), Gabriel Belscescu (bass), Andrei Hâncu (tobe).

Vezi mai multe știri și materiale despre Adam's Nest

Calendar concerte

<< dec. 2020 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE