Urmărește-ne în Social Media

rock

Sunday Afternoon with Adam's Nest

Poster eveniment Sunday Afternoon with Adam\'s Nest

Pe 1 noiembrie, de la ora 15:00, trupa Adam's Nest se întoarce pe terasa Acaju Cafe din Iași pentru un concert de neratat. Locurile sunt distanțate corespunzător, iar biletele sunt limitate și pot fi achiziționate doar în pachete de 2/3/4 sau 6.

Bilete concert Adam's Nest în Iași

  • 30 lei - Acces 2 persoane (se pot lua câte 2 bilete. Biletele sunt pentru 2 persoane, cu locuri la masă de 2 persoane)
  • 30 lei - Acces 3 persoane (se pot lua câte 3 bilete. Biletele sunt pentru 3 persoane, cu locuri la masă de 3 persoane)
  • 30 lei - Acces 4 persoane (se pot lua câte 4 bilete. Biletele sunt pentru 4 persoane, cu locuri la masă de 4 persoane)
  • 30 lei - Acces 6 persoane (se pot lua câte 6 bilete. Biletele sunt pentru 6 persoane, cu locuri la masă de 6 persoane)

Adam's Nest a apărut în vara anului 2017 în Iași ca un duo alternative-acustic. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului "Adam's Nest", formația a prins contur, a adunat membri noi, și a început să-și facă prezența pe scenele festivalurilor din țară. În vara lui 2020, trupa a lansat "Irezistibil", primul album full al trupei, cu 10 piese cât zece zile petrecute pe drum între festivaluri și concerte în vara lui 2018 și vara lui 2019.

Adam’s Nest înseamnă Răzvan Nicolae Rusu (voce & chitară), Vlad Alui Gheorghe (chitară & voce), Gabriel Belscescu (bass), Andrei Hâncu (tobe).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 octombrie 2020. Ref #136227

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.