Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop

Ad Libitum Voices

Poster eveniment Ad Libitum Voices

Pe 14 februarie, la 14th LANE, cei 4 tenori care alcătuiesc Ad Libitum își armonizează vocile într-un show spectaculos. Glasurile lor unice și interpretarea lor originală dau dimensiuni noi muzicii, transformând stilul pop în vals și romanța în operă.

Bilete concert Ad Libitum Voices la 14th LANE

  • Presale - 109 lei

*biletele la concert sunt valabile doar însoțite de rezervarea locurilor în restaurant.

Info acces:

  • Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la eveniment, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet sau abonament, indiferent de vârsta. (Mai puțin cazurile unde este specificată gratuitatea în limita de vârstă).
  • Organizatorii vă roagă să respectați orele de acces în sala de spectacol sau în locul de desfășurare a evenimentului inscripționate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe căile de acces sau deranjarea celorlalți spectatori după începerea concertului.

Grupul Ad Libitum Voices, înființat în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca, este unul dintre puținele grupuri vocale din Romania ce adoptă stilul pop-opera. Acesta este un sub-gen al muzicii pop, caracterizat de interpretarea unor cântece pop cunoscute în maniera operei sau operetei. De asemenea, pop-opera poate împrumuta cântece, arii, fragmente, motive din operă și muzica clasică pentru a le converti într-o interpretare stilizată în stilul pop, al muzicii ușoare.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 ianuarie 2024. Ref #157641

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.