Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop

Ad Libitum Voices

Poster eveniment Ad Libitum Voices

Pe 22 octombrie, grupul Ad Libitum Voices va susține un concert la 14thLANE din București. Evenimentul va respecta toate normele legale aflate în vigoare la momentul desfășurării lui.

Bilete concert Ad Libitum Voices la 14thLANE

  • Acces General - 60 lei

Reguli de acces:

Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

  • persoane care dețin dovada vaccinării împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.
  • dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.
  • documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.
    minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.
  • organizatorii își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.

Ad Libitum Voices este trupa care vine cu o provocare a interpretării de calitate realizată de cei doi tenori, un bariton și un bas. Originară din Cluj, trupa Ad Libitum oferă un moment muzical special, o stare de excelență a sunetului și o ocazie de a te bucura de o seară elegantă, completată de meniul casual fine dining.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 octombrie 2021. Ref #142621

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.