Urmărește-ne în Social Media

world music

Ad Hoc

 • Data
  joi, 28 mai 2015
 • Ora de începere
  22:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Colectiv,
  București
 • Acces
  Taxă la intrare
Afiş concert aniversar Ad Hoc la Colectiv pe 28 mai 2015

Formatia AD HOC pregăteşte un eveniment aniversar special: pe data de 28 mai, grupul sărbătoreşte 6 ani de activitate printr-un concert deosebit în Club Colectiv din Bucureşti.

Alături de Ad Hoc se vor afla formațiile Partizan, care a pregătit un set acustic deosebit și The Kryptonite Sparks. De asemenea, de crearea atmosferei se va ocupa DJ Intrinsec. De asemenea, de crearea atmosferei se va ocupa DJ Intrinsec, iar după concert, va avea loc un after-party de zile mari.

Partizan este una dintre cele mai iubite formații românești de rock și a fost fondată în 2001, câștigând rapid o bază devotată de fani. Genul abordat de trupă este o combinație între rock, industrial și post-punk.
The Kryptonite Sparks este una dintre tinerele speranțe ale rockului autohton. Formația este originară din Botoșani. Din punct de vedere al stilului, The Kryptonite Sparks amestecă indie cu alternative, blues, hard rock, funk și niște prog.

Bilete concert Ad Hoc la Colectiv

 • 20 de lei

Păstrând mereu povestea, concertele AD HOC sunt adevărate spectacole: cu piei, blănuri şi tatuaje croite pe măsura atitudinii lor, cu poveşti, legende şi fum potrivit misticismului lor şi cu atâta energie şi scandal încât să te cucerească şi să te ducă într-o lume de basm şi legenda din primul până în ultimul moment pe care îl petreci alături de ei.

Evenimentul din Club Colectiv nu va abdica de la aceasta estetică, ba mai mult, promite să pună în scenă un spectacol fără precedent, mai ales că trupa împlineşte frumoasa vârsta de 6 ani!

Ad Hoc este o trupă profund originală, singura exponentă a genului Punk Acustic Folcloric Medieval din România! Grupul a pornit în 2009 în Oradea ca un proiect în doi, dupa care şi-a extins componenţa pentru a include mai mulţi muzicieni.

Ad Hoc îmbină atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile şi elementele folclorice româneşti, cu o melodie şi o tehnică medievală, rezultând astfel un stil unic, încărcat de semnificaţii.

Pe data de 17 octombrie 2013, apare primul disc semnat Ad Hoc, intitulat "Dezmăţ, licori şi muzici medievale", primit foarte bine atât de fani, cât şi de critică de specialitate.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 aprilie 2015. Ref #77793

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.