Urmărește-ne în Social Media

pop

ABBA Symphonic Tribute

Poster eveniment ABBA Symphonic Tribute

Pe 8 octombrie 2023, Sala Palatului din București va găzdui concertul ABBA Symphonic Tribute Show - Dancing Queen. Turneul a traversat deja toată Europa și toate show-urile au fost sold out! ABBA Symphonic Tribute este un spectacol captivant și plin de emoție, ce sărbătorește 50 de ani de muzică semnată ABBA.

Bilete concert ABBA Symphonic Tribute la Sala Palatului

  • Categoria A - 287 lei
  • Categoria B - 225,22 lei
  • Categoria C - 184,03 lei
  • Categoria D - 132, 54 lei

Conceput și creat de VignaPR si AND Production, ABBA Symphonic Tribute Show - Dancing Queen este un concert simfonic spectaculos dedicat celebrării uneia dintre cele mai importante formații care a existat vreodată, trupa care a reușit să creeze cântece care îmbină influențe disco și balade emoționante, sound-uri tradiționale europene cu influențe exotice, instrumente complexe și producții studiate în detaliu.

Evenimentul de la Sala Palatului nu este un simplu omagiu, ci un spectacol total, o reproducere adevărată și fidelă a elementelor care au caracterizat formația ABBA: de la costumele pitorești până la videoclipurile psihedelice, fiecare moment din show este menit să captiveze simțurile tuturor spectatorilor.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 septembrie 2023. Ref #156248

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.