Urmărește-ne în Social Media

pop

ABBA Tribute Band - Revival

Poster eveniment ABBA Tribute Band - Revival

Una dintre cele mai bune trupe tribut ABBA revine la Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 30 septembrie 2022. Vino să asculţi "Mamma Mia", "Super Trooper", "Waterloo" şi multe alte piese ce au făcut istorie, într-o seară decupată din caleidoscopul muzical al anilor '70-'80!

Bilete concert ABBA Revival la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc în fața scenei) - 145 lei
  • Categoria 1 (loc la masă în sală) - 95 lei
  • Categoria 2 (cu loc în picioare) - 75 lei - sold out

Desemnată de Asociaţia Agenţilor Muzicali britanici drept cea mai bună formaţie tribut ABBA din ţara lor, trupa aduce la Bucureşti muzica suedezilor, într-un setup unic, ce respectă principiile originalului. Show-ul include o coregrafie fidelă, costume autentice şi spectaculoase şi o producţie uluitoare ce încorporează un pian original Yamaha cp 70, întocmai ca cel al lui Benny. Dacă tot ce ai aflat te-a cucerit şi hiturile ABBA te cheamă spre ringul de dans, nu uita să treci în calendar concertul din 30 septembrie de la Hard Rock Cafe!

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 septembrie 2022. Ref #149817

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.