Urmărește-ne în Social Media

pop, rap

5GANG

Poster eveniment 5GANG

5GANG, fenomenul care reușește să surprindă de la proiect la proiect, va susține un concert la Sala Polivalentă din Piatra Neamț pe 7 decembrie 2019, de la ora 19:00.

Bilete concert 5GANG la Piatra Neamț

  • Fan Zone (fără loc, în fața scenei) - 160 lei
  • Meet & Greet (supliment valabil cu bilet deja cumpărat în orice categorie) - 100 lei
  • Gold - 85 lei
  • Categoria 1 - 75 lei
  • Categoria 2 - 53 lei

5GANG este cu siguranță un fenomen care reușește să surprindă de la proiect la proiect, trezește curiozitate și creează tendințe cu fiecare melodie. Trupa alcătuită din cinci vloggeri – Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit – se bucură de realizări impresionante în acest domeniu. Toate piesele au obținut numărul 1 în topul celor mai trending YouTube și s-au clasat în topul magazinelor digitale. Sunt vocea unei generații, au o energie specială și sunt așteptați cu entuziasm de comunitatea online.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 noiembrie 2019. Ref #128958

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.