Urmărește-ne în Social Media

rap

5GANG

Poster eveniment 5GANG

UPDATE: Dupa ce show-ul de la ora 19:00 a fost sold out, 5GANG a decis să mai ofere fanilor încă un concert de la ora 14:00 în aceeași zi.

5GANG va susține un concert la Arenele Romane pe 1 iunie 2019, de la ora 19:00. Evenimentul este considerat cel mai mare concert susținut până acum de trupă și promite fanilor mult hype, multă energie, multă muzică trap și mult "SOS".

Bilete concert 5GANG la Arenele Romane (concertul de la 14:00)

Presale:

  • Categoria A (cu loc pe scaun în sectorele K și E; primiți gratuit poster color, brățară textilă cu artiștii și acces în locație cu 30 de minute mai devreme) - 129 lei - SOLD OUT
  • Categoria B (fără loc, în fața scenei; primiși cadou brățară textilă cu artiștii) - 99 lei
  • Categoria C (în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în restul de sectoare mai putin K și E) - 69 lei

La intrare:

  • Categoria A (cu loc pe scaun în sectorele K și E; primiți gratuit poster color, brățară textilă cu artiștii și acces în locație cu 30 de minute mai devreme) - 140 lei
  • Categoria B (fără loc, în fața scenei; primiși cadou brățară textilă cu artiștii) - 120 lei
  • Categoria C (în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în restul de sectoare mai putin K și E) - 80 lei

Info acces:

* Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit doar în categoriile B și C și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
* Locurile pe scaune în categoria A se ocupa în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.
* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoțite de un adult posesor de bilet valabil.
* Pentru acest eveniment anularea sau returnarea biletelor nu este acceptată de către organizator.

5GANG este cu siguranță un fenomen, care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate au ocupat prima poziție în Youtube Trending și au intrat în topurile locale ale magazinelor digitale.

Cu aproape 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de Youtube, Selly este cel mai urmărit vlogger din România. Alături de Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG. În doar un an de existență, cei cinci au reușit să devină unul dintre cele mai de succes branduri ce hrănesc apetitul comunității YouTube din România, prin versuri în care adolescenții se pot identifica foarte ușor și o energie aparte atât a muzicii, cât și a vlogurilor.

"Acesta e probabil cel mai mare lucru la care lucrăm și sunt super fericit și mândru să îl anunț în sfârșit. De Ziua Copilului ne vedem la Arenele Romane să spargem boxele. O să fie multă energie, mult hype, mult SOS. Sunteți pregătiți?”, a anunțat Selly pe rețelele sale sociale.

Anul 2018 a marcat și primul turneul al vloggerilor din țară, în cadrul căruia 5GANG a susținut show-uri în opt orașe din țară, bucurându-se de un mare succes.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 martie 2019. Ref #120662

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.