Urmărește-ne în Social Media

rap

Summer in the City 2024 cu 50 Cent

Poster eveniment Summer in the City 2024 cu 50 Cent

50 Cent este capul de afiș al evenimentului Summer in the City, ce va avea loc pe 18 august la Romaero. Cunoscutul rapper va interpreta live câteva dintre cele mai faimoase hit-uri, precum "In Da Club", "Candy Shop", "Just a Lil Bit" și va crea o atmosferă incendiară și memorabilă.

Lui 50 Cent i se vor alătura pe scenă nume importante din hip-hop-ul local, primul artist confirmat fiind Puya.

Bilete Summer in the City 2024 cu 50 Cent

  • Diamond (presale) - 550 lei
  • Golden Circle (earlybird) - 380 lei
  • General Acces (earlybird) - 260 lei

Încă de anul trecut, 50 Cent a pornit în turneul global "The Final Lap Tour", cu peste 103 spectacole în 35 de țări. Turneul a început în America de Nord și a continuat în Europa și Australia, înregistrând peste 1 milion de bilete vândute, fiind sold-out în majoritatea țărilor.

Acum, este rândul românilor să se bucure de muzica lui 50 Cent și să-i descopere povestea în versuri, pe ritmuri de hip-hop și rap.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 iunie 2024. Ref #159813

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.