Urmărește-ne în Social Media

rock, folk

#3010 Festival

  • Data
    vineri, 28 octombrie 2016 - duminică, 30 octombrie 2016
  • Ora de începere
    20:00
  • Tip locație
    Cluburi & baruri
  • Loc
    Berăria H,
    București
  • VEZI OFERTE DE CAZARE
  • Acces
    Bilete in avans
Poster eveniment #3010 Festival

Evenimentul caritabil #3010 Festival va avea loc în perioada 28-30 octombrie 2016, la Berăria H, începând cu ora 20:00. Sub motto-ul „Heroes never die. Keep their spirits alive”, evenimentul comemorează cei 64 de tineri care și-au pierdut viața în tragedia din clubul Colectiv și este dedicat, totodată, celor care s-au luptat timp de un an cu traume și cu răni grave. Trupele care vor concerta la acest eveniment sunt Compact, Coma, Truda, Altar, Awake, W3 4R3 NUMB3R5, Costi Cămărășan Band, Florin Chilian, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, ultimele cinci fiind direct afectate de incendiul din clubul Colectiv.

Bilete #3010 Festival la Berăria H

  • Abonament - 100 lei
  • Bilet pe zi - 50 lei

„Sunt conștient că nimic nu îmi poate aduce copilul înapoi, însă în memoria băiatului meu, un chitarist plin de energie, și a celorlalți copii pe care astăzi îi plâng părinții, alături de cei care au învins moartea, organizăm acest eveniment și ne propunem să aibă loc anual. Este și un semnal de alarmă că ceea ce s-a întâmplat la Colectiv nu trebuie să se repete, dar și un moment oportun pentru a începe să investim cu adevărat în soluții pentru salvarea de vieți”, a declarat Eugen Iancu, membru fondator al Asociației Colectiv GTG 3010.

Banii din vânzarea biletelor vor fi folositi in beneficiul victimelor Colectiv, la decontarea tratamentelor.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 septembrie 2016. Ref #92736

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.