Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

30 Seconds To Mars la Romexpo

Raportează erori Data: sâmbătă, 5 iulie 2014Ora de incepere: 17:30 Loc:
Romexpo,
București
Organizator: D&D East Entertainment East European Production
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

30 Seconds To Mars va concerta în premieră la București pe 5 iulie 2014. Evenimentul va avea loc la Romexpo, fiind organizat de D&D East Entertainment (Marcel Avram). Evenimentul promovează ultimul album al trupei, intitulat "Love, Lust, Faith and Dreams", lansat în luna mai 2013.

RECOMANDĂRI:

VIDEO SALUT pentru Romania: Jared Leto & Tomo Miličević - Thirty Seconds to Mars

Trupa de rock din LA, Bad Things, va deschide concertul 30 Seconds To Mars de la București. Trupa este compusă din vocalistul Davis LeDuke , basistul Jared Palomar , chitaristul Anthony Sañudo, bateristul Lena Zawaideh și chitaristul Shaun White.

Program concert 30 Seconds To Mars

 • 17:30 - DESCHIDEREA PORTILOR
 • 19:50 - 20:30 - THE BAD THINGS
 • 21:00 - 22:45 - THIRTY SECONDS TO MARS
 • 23:00 - PORTILE SE INCHID

Recomandări generale si reguli de acces
privind concertul 30 Seconds To Mars

Lista obiectelor interzise: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul la concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru confortul participanţilor şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Bilete la concertul 30 Seconds to Mars:

Prețuri bilete la concertul 30 Seconds to Mars de la București:

 • Diamond – 299.60 lei
 • Golden – 256.8 lei
 • Zona A – 192.6 lei
 • Zona B – 160.5 lei

Pachete VIP – Concert 30 Seconds To Mars la București:

 • Sound Check  - 481.50 lei
 • Meet + Greet Upgrade  - 1070 lei
 • Up In The Air On Stage  - 1605 lei

Vezi mai multe știri și materiale despre Jared LetoThirty Seconds to Mars

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE