Urmărește-ne în Social Media

pop

3 Sud Est

Poster eveniment 3 Sud Est

Pe 28 noiembrie, 3 Sud Est revine la Sala Palatului cu un show live memorabil. Spectacolul va fi unul exuberant și dinamic, încărcat de emoție, culoare și magie, având o producție grandioasă, iar trupa va cânta cele mai iubite piese scrise de-a lungul carierei de peste 25 de ani.

Bilete concert 3 Sud Est la Sala Palatului

  • Categoria 1 - 240 lei
  • Categoria 2 - 190 lei
  • Categoria 3 - 140 lei
  • Categoria 4 - 110 lei
  • Categoria 5 - 80 lei

Show-ul va fi unul magistral de la început până la final și va purta fanii pe drumul nostalgiei cu hit-uri precum "Amintirile", "Te plac", "Ai plecat", care te duc cu gândul la perioada copilăriei sau a adolescenței, dar te va aduce și în prezent prin cântece precum "Cine ești", "Stele" sau "Jumătatea mea mai bună".

Cei peste 25 de ani de carieră cu piese constant în topurile muzicale, dar și în inimile fanilor sunt mărturia clară a creativității și diversității producției muzicale. Trupa 3 Sud Est a definit muzica unei generații prin stilul său unic și continuă să lanseze hituri, care ajung imediat în topurile naționale, trecând testul timpului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 mai 2023. Ref #153985

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.