Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO Alexandra Stan la Masked Singer RomâniaIepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

3 Sud Est la Sala Palatului

Raportează erori Data: vineri, 9 mai 2014Ora de incepere: 19:30 Loc:
Sala Palatului,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Formația 3 Sud Est a revenit în 2014 cu single-ul "Emoții", iar pe 9 mai la Sala Palatului va prezenta publicului noua "față" a trupei. Cei trei artiști pregătesc numeroase surprize pentru concert, invitați speciali și au anunțat că vor cânta alături de un band. Potrivit lui Laurențiu Duță, va fi un show de o oră și jumătate.

Urmărește interviul video cu 3 Sud Est | Ascultă piesa 3 Sud Est - Emoții

Bilete concert 3 Sud Est - Emoții:

  • Categoria I - 150 RON
  • Categoria II - 110 RON
  • Categoria III - 80 RON
  • Categoria IV - 50 RON

Cel mai important boy-band din Romania promite un eveniment unic, un concert in care fanii vor retrai, cu emotie, cele mai frumoase amintiri. Laurentiu, Mihai si Viorel au prezentat, ani la rand, hituri pe care au dansat, au iubit si au suferit generații - "Amintirile", "Ai plecat", "De ziua ta" etc.

Vezi mai multe știri și materiale despre 3 Sud Est

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE