Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop, rock

2Cellos

Poster eveniment 2Cellos

Vezi poze de la acest eveniment

UPDATE: Vezi galeria foto de la concertul 2Cellos

Ora de începere și reguli de acces

Accesul publicului va incepe de la ora 19:00, iar spectacolul incepe la ora 20:00. Fanii sunt rugați să vină incepand cu ora 19:00 pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului.

Spectatorii sunt rugați să pastreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Accesul cu următoarele obiecte este restricționat: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate video.

2Cellos va concerta iarna aceasta pentru prima oară în România. Celebrul duo de violonceniști, ce interpretează coveruri care te fac să uiți de versiunile originale, va urca pe scena de la Sala Palatului din București pe 8 decembrie 2014. Stjepan Hause și Luka Šulić promit o seară magică, în care barierele dintre genurile de muzică vor deveni inexistente.

În ritmurile antrenante ale toboșarului Dušan Kranjc, hiturile clasice ale muzicii rock vor răsuna de sub arcușurile celor doi în atmosfera vie, antrenantă, care redefinește conceptul de concert de violoncel. Experiența live va fi întregită cu o dimensiune vizuală prin prezența ecranelor mari care vor conferi o imagine de ansamblu a scenei întregii săli.

2CELLOS (Stjepan și Luka), mesaj pentru publicul din România

Prețuri bilete la concertul 2Cellos de la Sala Palatului, București:

  • 300 lei - VIP
  • 250 lei - Categoria I
  • 190 lei - Categoria a II-a
  • 140 lei - Categoria a III-a
  • 110 lei - Categoria a IV-a

Grupul 2Cellos, format din croații Stjepan Hauser și Luka Sulic, este specializat pe coveruri atipice, realizate într-o interpretare fără cusur. Sulic și Hauser cântă la violoncel din copilărie. Sulic a studiat la Royal Academy of Music in London, iar Hauser la Royal Northern College of Music in Manchester, ambii absolvind în 2011.

 "Mergeți și vedeți-i live, pentru că este cu adevărat uimitor! Nu-mi amintesc să fi văzut ceva mai captivant de atât de la show-ul lui Jimi Hendrix (anii '60) încoace...", a recomandat cu căldură Elton John după ce avut ocazia de a-i asculta.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 decembrie 2014. Ref #73401

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.