Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Agenda de concerte și evenimente muzicale

Vezi evenimentele pe următoarele luni listate în pagini dedicate: concerte martie 2019, concerte aprilie 2019, concerte mai 2019. Selecțiile InfoMusic: concertele rock | cele mai importante concerte | concertele din week-end

Caută un concert:

Killa Fonic - "Emotiv Munteana"

Killa Fonic - "Emotiv Munteana" la Cinema Dacia (Piatra Neamț)

Raportează erori Data: luni, 11 martie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Cinema Dacia (Piatra Neamț),
Piatra Neamț 108757
Organizator: Sublime

Killa Fonic va susține un concert la Cinema Dacia din Piatra Neamț pe 11 martie 2019. Evenimentului face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, "Emotiv Munteana".

Bilete concert Killa Fonic la Piatra Neamț

  • VIP (biletul include loc premium rezervat în sală, poster cu autograf și o întâlnire cu artistul) - 89 lei
  • Acces General - 49 lei

"Numele meu e Emotiv Munteana, extraterestru rătăcit printre iubiri terestre. Pe 11 martie aterizez la Piatra Neamț, spun 7 povești la 200 de Pământeni, despre 7 Pământence. Te invit în dormitorul meu, de pe nava mea, să îți arăt cum se vede femeia prin ochii mei. Am gustat atâtea fructe în Univers, dar ca pe Pământ, NICIODATĂ!"

CLOSE
CLOSE