Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Agenda de concerte și evenimente muzicale

Vezi evenimentele pe următoarele luni listate în pagini dedicate: concerte martie 2019, concerte aprilie 2019, concerte mai 2019. Selecțiile InfoMusic: concertele rock | cele mai importante concerte | concertele din week-end

Caută un concert:

Árstíðir, Zammorian și Brute

Árstíðir, Zammorian și Brute la Quantic Club

Raportează erori Data: luni, 11 februarie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Quantic Club,
București 91594

Árstíðir, Zammorian și Brute vor urca pe scena clubului Quantic pe 11 februarie 2019.

Bilete concert Árstíðir, Zammorian și Brute în Club Quantic

  • Earlybird - 20 lei

Árstíðir este un grup islandez de indie-folk/post-rock cu influențe clasice. Formația s-a înființat în anul 2008 în orașul Reykjavik din Islanda, atunci când Daniel Auoussin, Gunnar Mar Jakobsson și Ragnar Olafsson și-au descoperit pasiunea comună pentru armoniile vocale, toți membrii formației cântând atât instrumental, cât și vocal. Regula de bază pe care au urmat-o, încă din prima zi, este că piesele nu trebuie conduse într-o direcție dată, ci trebuie să curgă în voia lor. Primele piese compuse în formula aceasta au referințe despre natura islandeză și tonurile anotimpurilor, de unde și inspirația pentru numele formației Arstidir, care înseamnă "anotimpuri" în islandeză.

Zammorian este un grup post-psychedelic/progressive post-rock care creează muzică, vizualuri și povești. A fost fondat de un grup de artiști, arhitecți și designeri români. Muzica lor instrumentală povestește, într-un stil cinematic, despre un univers SF cu dimensiuni ezoterice și cu arcuri narative ce se întind peste secole. În spatele pieselor se află un mythos complex, nuvele și povestiri scurte și un limbaj vizual distinct.

Brute este o trupă originară din București, înființată în 2014. Muzica sa este îndreptată spre genul punk, cu influențe de alternative. Brute înseamnă Danny DMT (chitară, voce), Mihai (bass, voce), Andrei (chitară) și Bobby XTC (tobe).

CLOSE
CLOSE