Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

11 Warriors - Teatrul Kung Fu Jackie Chan la Romexpo

Raportează erori Data: duminică, 8 decembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Romexpo,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

The Contemporany Dragon Kung Fu Company sau, pe scurt, Teatrul Kung Fu din Beijing al celebrului actor Jackie Chan, vine pentru prima dată în România, pe 8 decembrie la Romexpo, cu spectacolul "11 Warriors" cu care a uimit și încântat milioane de spectatori de pe toate continentele.

Bilete 11 Warriors - Teatrul Kung Fu Jackie Chan la Romexpo

  • VIP - 300 lei
  • Categoria 1 - 250 lei
  • Categoria 2 - 180 lei
  • Categoria 3 - 120 lei

Show-ul "11 Warriors" a avut premiera la Beijing în 2013 și de atunci a fost în turnee în întreaga lume, în SUA, Rusia, Europa, Israel sau Orientul Mijlociu, susținând spectacole în săli sau pe stadioane, în regim sold out. Spectacolul conceput de Jackie Chan este unul alert, care ține publicul cu sufletul la gură și îmbină Kung Fu cu dansul tradițional și dansul modern chinezesc într-un decor multimedia de excepție.

Kung Fu înseamnă nu să lupți, ci să atingi perfecțiunea fizică și spirituală, iar spectacolul "11 Warriors" despre asta vorbește, despre realitățile străvechi și filosofia care demonstrează măreția poporului chinez. Tema celor cinci elemente fundamentale, fier, lemn, apă, pământ și foc, a fost rafinată în templele Shaolin de cinci mii de ani încoace și a dat viață stilurilor de bază Kung Fu -  maimuța, șarpele, tigrul, cocorul și călugărița. Spectacolul "11 Warriors" poartă publicul într-o călătorie, în cinci acte și epilog, care urmărește dezvoltarea fizică și spirituală a unui maestru Kung Fu inspirat din filosofia, arta și estetica chineză antică.

The Contemporany Dragon Kung Fu Company (Teatrul Kung Fu) a fost înființat în anul 2006 la Beijing de celebrul actor Jackie Chan care a selectat personal artiștii din rândul celor mai talentați tineri din China, practicanți de arte marțiale în Shaolin Kungfu Monk Corps și Chinese Shenwu Cultural Communication Company. La momentul înființări trupei niciun artist nu avea împlinită vârsta de 18 ani, cel mai mic având 11 ani.

Actorul Jackie Chan a fost numit în urmă cu cinci ani ambasador cultural al relațiilor româno-chineze, iar în acesta primăvară la Beijing a promovat ia românească în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada României în China. Anul acesta România și China celebrează 70 de ani de relații diplomatice și 15 ani de Parteneriat amplu de prietenie și cooperare, evenimente ce vor fi marcate prin organizarea în premieră a acestui spectacol la București.

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE