Urmărește-ne în Social Media

rap, pop, rock, world music

1 An cu SONOR

Afiș 1 An cu Sonor Concert Arenele Romane 2015

SONOR a ajuns să sărbătorească un an de evenimente, un an în care am dansat pe muzică autohtonă de cea mai bună calitate și am creat împreună noi amintiri. Acum la ceas aniversar vă invităm la încă o seară de dans și voie bună la Arenele Romane pe 28 august, de la ora 21:00.
Vom petrece toată noaptea alături: PARAZIȚII, Les Elephants Bizarres, Gojira & Planet H, Basska, K-lu și Directory.

Intrarea la eveniment se va face pe baza unor invitații, pe care le puteți ridica de la BackYard Garden & Pub, după ce ați dat share evenimentului pe Facebook și ați tăguit toți prietenii alături de care doriți să mergeți. Invitațiile sunt în număr de 3000.

Pentru invitatii mai puteti contacta via Facebook una din persoanele de mai jos:

  • Bentea Cristian
  • Andreea Cristina Vitan
  • Ionuț Vitan

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 august 2015. Ref #82145

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.