Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Dakota Fanning devine prizonieră în "The Watchers" - TRAILER

Talentatul regizor M. Night Shyamalan aduce din 7 iunie, în premieră pe marile ecrane, thriller-ul "The Watchers", cu Dakota Fanning în rolul principal și cu un scenariu adaptat și regizat de fiica lui, Ishana Night Shyamalan.

Publicat

pe

Trailer "The Watchers"
Trailer "The Watchers" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Bazat pe romanul omonim, semnat de A.M. Shine, "The Watchers" se concentrează pe Mina (Dakota Fanning), o artistă de 28 de ani, care se rătăcește într-o uriașă pădure virgină din vestul Irlandei. După ce, într-un final, Mina găsește adăpost, realizează că este blocată cu alți trei străini într-un loc în care sunt urmăriți și hărțuiți în fiecare noapte de indivizi misterioși.

Astfel, oglinzile devin laitmotivul acestei povești, iar Shyamalan a explorat acest concept realizând mai mult cadre care devin reflexia propriei persoane. Despre celelalte teme exploatate în film, Ishana Shyamalan, aflată la debutul regizoral, explică:

"Deși inspirată dintr-un roman irlandez, acțiunea are o poveste universală bazată pe ideea de familie, centrul oricărei societăți. Totul este o consecință a relaționării oamenilor și familiilor. Și aici, cei patru prizonieri devin o familie în adevăratul sens al cuvantului. Lăsând la o parte elementele de fantastic, thriller și horror, filmul este despre oameni care încearcă să se apropie și să interacționeze, așa cum în viața de zi cu zi nu prea se poate."

Dakota Fanning a declarat:

"Filmul este categoric foarte satisfăcător pentru fanii thriller și horror. Există multe astfel de momente. Însă există și o latură psihologică deoarece, o bună bucată din film, spectatorul nu își dă seama ce anume îl sperie. Iubesc filmele astea. Sunt multe aspecte de thriller și horror, suficiente sperieturi, violență, dar și câteva subtilități. Toate acestea sunt mixate cu folclor irlandez, rezultând o poveste minunată."

Distribuția filmului "The Watchers" este completată de Georgina Campbell ("Barbarian"), Oliver Finnegan ("Creeped Out"), Olwen Fouere ("The Northman"). O producție New Line Cinema, prezentată de Warner Bros. Pictures, filmul are premiera pe marile ecrane din țară pe 7 iunie și este distribuit la nivel național de Vertical Entertainment.

TRAILER "The Watchers":

Trending