Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Serialul "The Boys" sezonul 4 este acum disponibil pe Amazon Prime

Unul dintre cele mai apreciate seriale disponibile pe platformele de streaming, dar şi cel mai apreciat de pe Amazon Prime a revenit. E vorba despre "The Boys", ajuns la sezonul 4 şi care a avut primele 3 episoade lansate pe 13 iunie 2024.

Publicat

pe

The Boys sezonul 4 teaser trailer Amazon Prime
The Boys sezonul 4 teaser trailer Amazon Prime │ FOTO: Amazon Prime

Odată cu lansarea sezonului 4, care a primit rating-uri mai mici decât de obicei pe Rotten Tomatoes am aflat şi că sezonul 5 va fi ultimul pentru Butcher, Homelander şi Ryan. Aidoma lui "Breaking Bad", povestea se încheie după 5 sezoane. Nu ne facem prea mari griji, deoarece vom avea totuşi spinoff-ul "Gen V", cu care să ne consolăm.

Sezonul 4 din "The Boys" îl vede pe Homelander, super eroul de vârstă mijlocie vopsit blond platinat la şefia corporaţiei Vought. Nu face totuşi faţă acestei sarcini, fiind înconjurat de yesmeni, care mai rău îl încurcă. Între timp apar personaje noi, precum Sister Sage, noul acolit al lui Homelander, "cea mai inteligentă persoană din lume", iar Eric Kripke (creatorul serialului de pe Amazon Prime) şi compania pun degetul şi mai tare pe Trumpism împingând în fata conspiraţioniştii care îl susţin pe Homelandar.

Aşa apare şi un alt personaj trăznit, un soi de podcaster alt right, care îşi ia locul în The Seven. Bullying-ul lui Homelander asupra colegilor A-Train şi The Deep continuă, în vreme ce Butcher continuă să se dezintegreze din cauza problemelor de sănătate. Gruparea "The Boys" merge mai prost ca oricând, între problemele de familie ale lui Hughie, nesiguranţa lui Starlight, drama de identitate sexuală a lui Frenchie şi flashback-urile lui Kimiko.

Doar Mother's Milk îi mai ţine laolaltă. Apoi îl avem pe tânărul supererou Ryan, fiul lui Homelander, pe care se pune tot mai multă presiune în a îşi împlini menirea. Cele 3 episoade sunt foarte uşor de vizionat, mai ales dacă ştii povestea celorlalte de până acum, dar e o uşoară senzaţie că se bate pasul pe loc. Ca de obicei totuşi, Homelander rămâne delicios de privit pe ecran.

E foarte mult haos controlat, umod crud, negru şi vulgar, dar e şi foarte greu de anticipat ce se va întâmpla. Sezonul 4 va avea doar 8 episoade, iar ultimul va fi difuzat pe 18 iulie 2024. Până atunci primim doar unul pe săptămână, în fiecare joi.

Comentează

Trending