Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

DJ Snake, Tinie Tempah și Dimitri Vegas se alătură lineup-ului Neversea 2024

Fanii Neversea se vor întâlni anul acesta cu DJ Snake, Tinie Tempah, Dimitri Vegas, artiști de top la nivel internațional, cu hituri care vor aduce energie bună, și alături de care vor petrece până la răsărit.

Publicat

pe

Dimitri Vegas la Neversea 2024
Dimitri Vegas la Neversea 2024 │ FOTO: Neversea

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție Neversea, care promite să fie cea mai electrizantă de până acum, cu peste 150 de artiști, experiențe memorabile pregătite pentru festivalieri și momente unice create de organizatori. DJ Snake, Tinie Tempah, Dimitri Vegas sunt artiștii proaspăt anunțați în lineup.

DJ Snake a devenit cunoscut publicului la nivel internațional datorită pieselor "Turn Down For What" feat. Lil Jon şi "Get Low", dar şi prin colaborările cu Major Lazer și MØ pentru "Lean On", "Taki Taki" cu Ozuna, Selena Gomez şi Cardi B și "Loco Contigo" cu J Balvin. Setul lui DJ Snake completează lineup-ul eclectic pe care Neversea îl propune şi anul acesta.

Dimitri Vegas, unul dintre headlinerii Neversea de anul acesta, este parte din cunoscutul duo de DJ Dimitri Vegas & Like Mike care ocupă locul 2 în Top 100 DJ Mag. Dimitri Vegas a ajuns, alături de fratele său, la toate marile evenimente ale lumii, reușind să ocupe statutul de superstar în lumea muzicii electronice, fiind invitat ca artist oficial și la finala UEFA Champions League în Madrid.

E un DJ care generează mare vâlvă pe scenele festivalurilor datorită unor piese ca "Mammoth", "The Hum", "Tremor", "Complicated", precum și colaborărilor cu Martin Garrix, Steve Aoki și Afrojack.

În ultimii ani, Dimitri Vegas și-a consolidat cariera în cinematografie. După câteva roluri în blockbuster-uri precum "Rambo: Last Blood", 'Men In Black: International", "Yummy", "H4Z4RD", Dimitri Vegas a fost ales și în distribuția noului film din seria "Jurassic" - "World: Dominion".

Tinie Tempah, pe numele său real Patrick Junior C. Okogwu, este rapper, MC, câștigător al BRIT Awards de 7 ori, a devenit cunoscut publicului din întreaga lume datorită piesei "Written in the Stars" cu Eric Turner, dar și colaborărilor cu Zara Larsson, Labrinth, Wiz Khalifa, Sofia Reyes, Tinashe, Wizkid, Martin Garrix și Timmy Trumpet, Rita Ora, Calvin Harris. Tinie Tempah va energiza publicul de pe Neversea Beach cu muzica sa uptempo și cu spiritul său efervescent.

Alți artiști care vor concerta pe Mainstage la Neversea 2024

La Mainstage, pe lângă artiștii menționați anterior, publicul se va întâlni și cu Maluma, Nick Carter de la Backstreet Boys, Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo, Sofi Tukker.

Din România, de la Mainstage, nu vor lipsi Grasu XXL și Puya, pe lângă INNA, Antonia, Delia și Alina Eremia.

Prețuri bilete Neversea 2024:

  • Neversea are loc între 4-7 iulie 2024 la Constanța. Abonamentele sunt disponibile online, de la 400,20 lei. Fanii pot cumpăra și bilete de o zi, la prețuri începând de la 284,20 lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 iulie 2024

Neversea 2024

Loc
Neversea Beach

Trending