Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

David Lynch se apucă din nou de muzică, dezvăluie un nou single şi album alături de Chrystabell

David Lynch, cunoscut nouă mai degrabă pentru producţii ca "Twin Peaks" sau "Mulholland Drive" se întoarce spre muzică din nou. Va lansa un nou album muzical cunoscut drept "Cellophane Memories", alături de artista Chrystabell.

Publicat

pe

David Lynch

Primul single de pe album se numeşte "Sublime Eternal Love" şi se poate asculta mai jos. Primele teasere despre proiect apăreau în luna mai, atunci când legendarul regizor a postat pe Twitter/X pentru prima dată din decembrie 2022. Fanii "Twin Peaks" Au început imediat să speculeze că încă un sezon al super producţiei ar fi gata, dar nu e cazul.

Originalul apărea în 1990 şi 1991 sub forma a două sezoane, revenind în 2017 cu un al treilea. De fapt Lynch ne-a pregătit un nou album muzical, numit "Celophane Memories", care va debuta pe 2 august prin Sacred Bones Records. Primul single de pe LP este "Sublime Eternal Love", care a primit şi un videoclip regizat de acelaşi Lynch.

Videoclipul o pune în prim plan pe Chrystabell, iar piesa are un sunet fantomatic, plin de ecouri ce conferă o senzaţie de... disconfort ascultătorului. Se joacă mult regizorul cu efectele stroboscopice, cu sintetizatorul, dar la bază aceasta rămâne o piesă simplă şi care te calmează, cumva.

David Lynch nu e străin de implicarea în industria muzicală, la urma urmei vorbim despre omul care a regizat "Wicked Game" al lui Chris Isaak sau "Came Back Haunted" de la Nine Inch Nails, plus "Shot In the Back of the Head" de la Moby. Inspiraţia pentru noul album i-a venit septagenarului după o plimbare nocturnă printr-o pădure, în urma căreia a văzut o lumină puternică deasupra copacilor.

Multe dintre track-urile de pe LP au ca temă păduri, munţi, lacuri, şosele întunecate şi dormitoare pline de întuneric. E vorba despre locurile care inspiră singurătate şi romantism.

Iată tracklist-ul lui "Cellophane Memories":

1. She Knew
2. The Sky Falls
3. You Know The Rest
4. So Much Love
5. Two Lovers Kiss
6. The Answers to The Questions
7. With Small Animals
8. Reflections In a Blade
9. Dance of Light
10. Sublime Eternal Love

Lynch şi Chrystabell au mai lansat două albume împreună, iar artista a apărut şi intr-un rol de agent în "Twin Peaks: The Return".

Comentează

Trending