Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

50 Cent este cap de afiș la Summer in the City 2024

50 Cent include Bucureștiul pe harta concertelor sale și aduce un show exploziv pe 18 august, la Romaero. Evenimentul se desfășoară sub umbrela Summer in the City. Cât costă biletele, dar și alte informații despre artist găsești în articol.

Publicat

pe

50 Cent la Summer in the City 2024
50 Cent la Summer in the City 2024 │ FOTO: Summer in the City

Concertul de la București face parte din turneul "The Final Lap Tour", ce cuprinde peste 103 spectacole în 35 de țări. Călătoria muzicală a început în America de Nord și a continuat în Europa și Australia, înregistrând peste 1 milion de bilete vândute, fiind sold-out în majoritatea țărilor.

La Summer in the City, 50 Cent va interpreta live câteva dintre cele mai faimoase hit-uri, precum "In Da Club", "Candy Shop", "Just a Lil Bit" și va crea o atmosferă incendiară și memorabilă.

Povestea muzicală a lui 50 Cent

Născut în Queens, New York, 50 Cent, pe numele real Curtis Jackson, și-a început cariera muzicală în 1996. În anul 2000 a înregistrat albumul de debut - "Power of the Dollar" - împreună cu casa de discuri Columbia Records, dar materialul nu a fost lansat oficial.

În 2002, melodia "Guess Who’s Back" a fost descoperită de celebrul Eminem care l-a semnat pe 50 Cent la compania sa, Shady Records. De altfel, de-a lungul timpului, 50 Cent a colaborat cu cele mai mari nume din industrie, precum: Timbaland, Justin Timberlake, Eminem și mulți alții.

Primul său album de studio, "Get Rich or Die Tryin'", a fost lansat în 2003. Conține piesa de succes "In da club", premiată cu nouă discuri de platină de către Recording Industry Association of America. În același an, el a lansat propria casă de discuri - G-Unit Records. Cel de-al doilea album, "The Massacre" (2005), a cunoscut un succes fulminant prin melodia "Candy Shop". Au urmat mai multe albume cu sound comercial, precum "Curtis" (2007), "Before I Self Destruct" (2009) sau "Animal Ambition" (2014).

De-a lungul timpului, 50 Cent a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel global, primind numeroase premii și nominalizări.

50 Cent - actor, producător de film și antreprenor

50 Cent și-a valorificat pe deplin atuurile de vedetă internațională pentru a se transforma din rapper în actor, producător de film și antreprenor. Și-a folosit faima și averea în scopuri nobile: a lansat Fundația G-Unity pentru a sprijini programele care promovează abilitățile sociale și de leadership ale tinerilor. A devenit autor de cărți motivaționale, lansând trei cărți: "The 50th Law", "Hustle Harder, Hustle Smarter" și "From Pieces to Weight: Once Upon...".

Din 2014, artistul s-a concentrat pe industria cinematografică și a înființat propria companie - G-Unit Films and Television Inc. - prin care a produs serialul "Power" (2014-2020), de pe Netflix. Ca actor, 50 Cent a jucat în filmul autobiografic "Get Rich or Die Tryin'" (2005), "Home of the Brave" (2006), "Righteous Kill" (2008).

În 2016, 50 Cent a primit o stea pe The Hollywood Walk of Fame și a primit un premiu NAACP la categoria "Cel mai bun regizor" pentru episodul "Forget About Dre" din serialul "Power".

Prețuri bilete Summer in the City 2024 cu 50 Cent

  • Bilete de acces se găsesc online, la prețuri cuprinse între 260 și 550 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Emisiuni radio-tv

X Factor revine - Delia, Ștefan Bănică, Puya și Marius Moga sunt în juriu

Emisiunea X Factor revine anul acesta pe micile ecrane. Noul sezon aduce și o schimbare în componența juriului, astfel că Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1.

Publicat

pe

Juriu X Factor 2024
Juriu X Factor 2024 │ FOTO: Antena 1

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în viitorul sezon X Factor, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră. Cei care cred în ei, în talentul lor şi consideră că au factorul X sunt așteptați să se înscrie la casting și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al emisiunii.

"Sunt bucuroasă să vă anunţ că un nou X Factor stă să înceapă. Abia aştept să pornim în căutarea concurenţilor, să le ascultăm poveştile şi să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul, muzica e pasiune, dragoste şi inspiraţie pentru ceilalţi! Şi da, X Factor îţi poate schimba viaţa!", a declarat Delia, cel mai vechi jurat X Factor.

La rândul lui, Ştefan Bănică a dezvăluit:

"Mă bucur că se reia X Factor. Este al optulea sezon în care sunt jurat la această emisiune, iar rolul meu este același: să descopăr concurenți cât mai buni și să-i pun în valoare. X Factor este, pentru mine, o emisiune în care cred că vedeta este concurentul, și nu juratul. Avem o formulă nouă în juriu, cu Marius Moga și Puya, alături de mine și Delia. Sper să ne înțelegem și fiecare să vină cu experiența lui din muzică, acumulată de-a lungul anilor, s-o împărtășească concurenților și să fie un concurs cât mai spectaculos!"

Marius Moga și Puya se declară încântați de oportunitatea de a descoperi noi talente.

"Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!", a spus Puya.

Marius Moga a adăugat:

"De când mă știu, mi-a plăcut să descopăr oameni talentați și să îi ajut să își ducă visul mai departe. Odată cu noul X Factor, vreau să continui aceasta misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi si extraordinare. Îmi doresc să fiu un mentor care inspiră. Vreau să le ofer viitorilor artişti sfaturi bazate pe experienta mea și să-i ajut să-şi găsească încrederea de care au nevoie pentru a-și depăși limitele. În industria muzicală, talentul este la fel de important ca şi munca, perseverența și ambitia de a reuși!".

Motivul pentru care Loredana Groza nu se întoarce la masa juriului

Fanii emisiunii știu că Loredana era unul dintre membrii juriului X Factor, artista chiar câștigând cel mai recent sezon alături de Nick Casciaro. Însă, din cauza programului încărcat, Loredana s-a văzut nevoită să refuze invitația de a reveni în emisiune. Aceasta a transmis următoarele:

"Mă bucur că reîncepe X Factor după o pauză de mai bine de 2 ani! Chiar dacă ultimul sezon X Factor l-am câștigat cu echipa mea, cu părere de rău vă anunț că a trebuit să declin invitația Antenei 1 de a fi jurat în noul sezon din motive obiective, având deja alte angajamente simultan cu filmările show-ului: un film de lungmetraj, un nou album și nu în ultimul rând concertul meu aniversar Loredana "Forever" de la Sala Palatului! Succes tuturor!!"

Citește în continuare

Concerte & turnee

Calum Scott, Editors, Faithless urcă pe scena CODRU Festival 2024

Calum Scott, Editors și Faithless sunt cei mai noi artiști care completează lineup-ul CODRU Festival, eveniment ce va avea loc între 30 august și 1 septembrie la Timișoara. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Tom Smith în concertul Editors de la București pe 19 august 2023
Tom Smith în concertul Editors de la București pe 19 august 2023 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

CODRU, festivalul care plantează, aduce la Timișoara și anul acesta trei zile de muzică, artă și sustenabilitate. Ediția de anul acesta vine cu o altă surpriză pentru fani - CODRU Festival se mută din Pădurea Bistra în inima Timișoarei, în Parcul Central din oraș. Aflat la cea de-a patra ediție, CODRU a fost inclus de două ori în top 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Festival în cadrul European Festival Awards. Peste 100.000 de persoane sunt așteptate la Timișoara între 30 august și 1 septembrie.

Concept nou la CODRU Festival 2024

Festivalul CODRU revine în 2024 cu surprize pentru fanii festivalului. Despre vorba de un nou concept de festival, care aduce farmecul naturii în centrul orașului. Conceptul creativ de anul acesta promite să aducă "Inima CODRULUI în inima orașului". Ediția de anul acesta, care va avea loc la kilometrul 0 al Timișoarei, în Parcul Central, pregătește multe activități pentru întreaga familie.

Ce artiști internaționali vin la CODRU Festival?

Ca în fiecare an, CODRU promite să fie o experiență multiculturală vibrantă. Programul va cuprinde două scene principale, concerte live, DJ set-uri, instalații artistice (land art), performance-uri și zone special amenajate pentru copii. Organizatorii au pregătit anul acesta o selecție a unora dintre cei mai îndrăgiți artiști de renume internațional din diferite genuri muzicale. Calum Scott revine în România, alături de Editors, Faithless, Patrice și Wilkinson.

Ce artiști români vin la CODRU Festival?

Încă de la început, festivalul CODRU și-a dorit să promoveze artiștii autohtoni. Pe lângă trupe deja consacrate, CODRU a lăsat scena deschisă și pentru artiștii locali. Lineup-ul internațional este completat de o serie de artiști îndrăgiți de la noi precum Vița de Vie, Vama, Erika Isac, Ian, Nane, Nouă Unșpe, Oscar, Puya, Rava care vor electriza atmosfera în cele trei zile de festival.

Bilete CODRU Festival 2024

  • Abonamentele pentru CODRU Festival 2024 sunt disponibile online, la prețul de 281,75 lei, în perioada earlybird. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending