Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD lansează campania Soul Ticket

Magia UNTOLD revine în 2024 și, odată cu ea, oportunitatea de a face parte dintr-una dintre cele mai mari experiențe muzicale. A doua ediție a campaniei "Soul Ticket" oferă 100 de abonamente General Access pentru fanii festivalului UNTOLD. Află ce trebuie să faci pentru a câștiga.

Publicat

pe

Campanie "Soul Ticket" - UNTOLD 2024
Campanie "Soul Ticket" - UNTOLD 2024 │ FOTO: UNTOLD

Pentru a câștiga unul dintre cele 100 de abonamente "Soul Ticket", fanii sunt invitați să trimită povestea lor sau a unui cunoscut care nu a avut șansa să ajungă la festivalul UNTOLD. Organizatorii caută povești emoționante care să reflecte bucuria personală pusă în plan secundar, visurile neîmplinite și dorința de a fi parte din această experiență unică de festival.

Împărtășește-ți povestea și trăiește magia UNTOLD

În fiecare an, UNTOLD deschide porțile unui tărâm magic pentru patru zile și patru nopți memorabile. Campania "Soul Ticket" oferă șansa de a trăi în acest carusel de emoții alături de fanii din întreaga lume care vin, an de an în Cluj-Napoca, la UNTOLD.

Fanii pot obține abonamentul "Soul Ticket" pentru cineva drag sau chiar pentru ei prin intermediul poveștilor personale. Organizatorii festivalului UNTOLD așteaptă 100 de povești care să aducă un zâmbet și să reamintească celor care au uitat să zâmbească de magia muzicii și a experiențelor live.

Pentru înscrierea în campanie "Soul Ticket", fanii pot accesa site-ul festivalului. Campania se desfășoară în perioada 28 mai - 7 iunie, iar câștigătorii vor fi anunțați în intervalul 10 - 14 iunie 2024.

Festivalul UNTOLD va avea loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. Organizatorii au pregătit un lineup impresionant în care sunt incluși DJ și artiști de top la nivel global: Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Swedish House Mafia, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 8 august 2024

UNTOLD 2024

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending