Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Vezi primul trailer pentru "Dune: Prophecy", o serie prequel din universul "Dune"

Max a lansat primul trailer pentru "Dune: Prophecy", o viitoare serie ce prezintă originea grupului Bene Gesserit. Cele șase episoade vor debuta în toamna acestui an. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Dune: Prophecy"
Trailer "Dune: Prophecy" │ FOTO: captură YouTube / Max

Cu acțiunea amplasată cu 10.000 de ani înainte de escapadele lui Paul Atreides (interpretat de Timothée Chalamet în recentele filme "Dune"), "Dune: Prophecy" urmărește două surori Harkonnen care se luptă cu forțele care amenință viitorul umanității. Pe parcurs, ele pun bazele unei grupări care devine în cele din urmă cunoscută sub numele de Bene Gesserit.

Noua serie este bazată pe romanul "Sisterhood of Dune" scris de Brian Herbert și Kevin J. Anderson. Ideea unui adaptări televizate a prins viață în 2019, înainte chiar și de primul film "Dune", regizat de Denis Villeneuve.

"Dune: Prophecy" îi va avea în rolurile principale pe Emily Watson, Shirley Henderson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Johdi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Tabu și Jihae.

Alison Schapker (Altered Carbon) va servi ca showrunner și producător executiv, în timp ce Anna Foerster va ajuta la producție și la regie.

TRAILER "Dune: Prophecy":

Trending