Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

A început înregistrarea pentru UNTOLD Dubai 2025

După succesul ediției de debut, UNTOLD Dubai va reveni în 2025 cu un nou lineup diversificat, producții vizuale uimitoare și o experiență care promite să depășească limitele convenționalului.

Publicat

pe

UNTOLD Dubai 2024
UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: Alive Coverage / UNTOLD

Fanii festivalului se pot înregistra online pentru a avea acces la primele abonamente cu prețuri speciale pentru cea de-a doua ediție UNTOLD Dubai. Totodată, cei care se înregistrează vor afla primii data și locul de desfășurare.

Prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a depășit așteptările fanilor și ale artiștilor de nivel internațional, stabilind un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: peste 185.000 de fani din întreaga lume au descoperit universul magic UNTOLD, în cele patru zile de festival.

Pasionații de muzică s-au lăsat cuceriți de show-urile electrizante ale unor unor artiști ca Tïesto, Hardwell, Armin Van Buuren, PSY, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso, Major Lazer, Don Diablo, Badshah și Timmy Trumpet.

În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

Cu un lineup diversificat și producții vizuale uluitoare, fiecare ediție a festivalului UNTOLD este o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experiență unică, care încearcă, cu fiecare ediție, să depășească limitele convenționalului. UNTOLD nu este doar un festival, a devenit o comunitate care împărtășește bucuria muzicii.

Trending