Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Electric Castle lansează EC Radio și programul pe zile al ediției din 2024

Organizatorii Electric Castle le aduc festivalierilor două vești bune. Prima este legată de EC Radio, un program audio care nu doar să le facă încălzirea pentru ediția din această vară, ci și să le ofere emisiuni interesante. Cel de-al doilea anunț se referă la programul pe zile al festivalului, care începe să prindă contur. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Deschiderea festivalului Electric Castle 2023 pe 19 iulie │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Experiența Electric Castle - oriunde, oricând" e promisiunea celui mai nou post de radio din mediul online, lansat de festivalul de la Bonțida. EC Radio reflectă perfect mixtul de stiluri muzicale specific festivalului, cu emisiuni speciale dedicate artiștilor ce vor fi prezenți, începând din 17 iulie pe scenele de la castel.

Curatoriat de o echipă definită de pasiunea pentru muzică de calitate, EC Radio este un ghid sonor nu doar pe cei ce așteaptă Massive Attack, Bring Me The Horizon sau Queens of The Stone Age la Electric Castle, ci pentru orice persoană în căutarea unor altfel de selecții muzicale. Astfel, diminețile vor începe cu "Stuck in Traffic", 3 ore de recomandări de la departamentul de booking al festivalului. Emisiuni precum "Down Memory Lane" oferă playlist-uri pentru nostalgici, cu artiștii prezenți la edițiile trecute ale festivalului, în timp ce "Your Next Favorite Artist" invită la descoperiri, cu artiști noi ce se remarcă printr-un sound personal. Antrenamentul pentru EC 10 se face cu emisiuni dedicate artiștilor din lineup-ul 2024. EC radio poate fi ascultat exclusiv online.

Program pe zile Electric Castle 2024

Experiența celor 5 zile de festival este detailată acum, pentru fani, în programul zilnic al evenimentului. Electric Castle va debuta pe 17 iulie cu Reel Party by BT & DJ Yoda, un concept primit cu entuziasm la edițiile trecute. Joi, 18 iulie, festivalul va vibra în ritmuri afro, techno, drum and bass și metal cu Rema, Kungs și Bonobo, Apashe & The Brass Orchestra și Cavalera.

Vineri, 19 iulie, e o zi marcată de show-urile Bring Me The Horizon, Paolo Nutini și Nina Kraviz. Weekendul e rezervat legendelor: Massive Attack și Queens of The Stone Age sunt live, sâmbătă, 20 iulie, când sunt programați și Chase and Status, Khruangbin și Marc Rebillet. Ziua de 21 iulie va fi marcată de stilul dancehall al lui Sean Paul și de Palaye Royale, care vor fascina prin stilul lor de fashion-art rock. Sevdaliza, Kenya Grace și Todd Terje vor interpreta și ei în ultima zi a festivalului Electric Castle.

Prețuri bilete Electric Castle 2024

  • Prețul unui bilet de zi este de 90 de euro + taxe, iar o experiență Premium de o zi are prețul de 150 de euro + taxe. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Comentează

Trending