Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Brad Pitt și George Clooney revin împreună pe marele ecran în filmul "Wolfs" - TRAILER

După 16 ani, Brad Pitt și George Clooney joacă din nou împreună, de data aceasta în pelicula "Wolfs". Va ajunge în cinematografe pe 20 septembrie 2024. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Wolfs"
Trailer "Wolfs" │ FOTO: captură YouTube / Sony Pictures Entertainment

Brad Pitt și George Clooney sunt doi lupi singuratici, forțați să lucreze împreună după ce au fost însărcinați cu aceeași misiune. Clooney se echipează pentru a "face curat" după ceea ce pare a fi o crimă înfiorătoare și declară: "Nu există nimeni care să poată face ceea ce fac eu". După câteva secunde se vede nevoit să își retragă cuvintele când Pitt își face apariția, pregătit, la rândul său, pentru aceeași treabă.

Pe lângă rolul de protagoniști, Brad Pitt și George Clooney sunt și producătorii filmului, prin companiile lor: Plan B Productions, respectiv Smokehouse Picture. "Wolfs" este regizat de Jon Watts, iar distribuția este completată de Austin Abrams, Amy Ryan și Poorna Jagannathan.

"Wolfs" marchează o reuniune pentru Pitt și Clooney, care au jucat în trei filme din seria "Ocean’s" și au apărut ultima dată împreună pe ecran în "Burn After Reading" din 2008. În ceea ce privește munca individuală, Brad Pitt a jucat recent în "Babylon" al lui Damien Chazelle, în timp ce Clooney a reluat rolul lui Bruce Wayne în "The Flash" de la DC.

Austin Abrams este cunoscut pentru rolurile sale din "Euphoria", "Dash and Lily", "Do Revenge" și "Chemical Hearts". Amy Ryan a avut o carieră serioasă atât pe scenă, cât și pe ecran, și este cunoscută pentru rolurile din "Gone Baby Gone", "The Office" sau "Beautiful Boy. Poorna Jagannathan a apărut în serialul "Never Have I Ever" (Netflix) și în miniseria "The Night Of" (HBO).

TRAILER "Wolfs":

Muzică și film

Brad Pitt joacă rolul unui pilot de curse în "F1" - TRAILER

Brad Pitt devine protagonistul filmului "F1", regizat de Joseph Kosinski. Va ajunge în cinematografe anul viitor, dar până atunci te invităm să urmărești primul trailer.

Publicat

pe

Trailer "F1"
Trailer "F1" │ FOTO: captură YouTube / FORMULA 1

În "F1", Brad Pitt joacă în rolul unui fost pilot care se întoarce în Formula 1, alături de Damson Idris, coechipierul său la APXGP, cu care formează o echipă fictivă. Acest material este filmat în weekendurile de la Grand Prix, în timp ce echipa concurează împotriva titanilor acestui sport.

Distribuția, plină de actori de top include, de asemenea, nominalizatul la premiul Oscar - Kerry Condon, câștigătorul Premiului Oscar - Javier Bardem și câștigătorul premiului Emmy și nominalizat la Globul de Aur - Tobias Menzies, nominalizata la premiul Emmy - Sarah Niles, Kim Bodnia și Samson Kayo.

Joseph Kosinski ("Top Gun: Maverick") regizează și produce lungmetrajul alături de Jerry Bruckheimer și Chad Oman (Jerry Bruckheimer Films), Brad Pitt, Dede Gardner și Jeremy Kleiner (Plan B Entertainment) și Lewis Hamilton (Dawn Apollo Films).

Filmul este realizat în colaborare cu Formula 1 și comunitatea F1, inclusiv cele 10 echipe de F1 și piloții acestora, FIA și promotorii curselor. "F1" va fi distribuit pe marile ecrane din ţară de Vertical Entertainment, începând cu 27 iunie 2025.

VEZI TRAILER "F1":

Citește în continuare

Trending