Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Beetlejuice Beetlejuice", filmul regizat de Tim Burton, a primit un trailer oficial - VIDEO

"Beetlejuice Beetlejuice" vine ca o continuare a filmului din 1988, ambele fiind regizate de genialul Tim Burton. Și distribuția cuprinde câțiva membri din pelicula originală, printre care Winona Ryder, Catherine O’Hara și Michael Keaton în rolul lui Beetlejuice.

Publicat

pe

Trailer "Beetlejuice Beetlejuice"
Trailer "Beetlejuice Beetlejuice" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

"Beetlejuice Beetlejuice" a fost prefațat de un scurt teaser video lansat în luna martie a acestui an. Acum, filmul a primit un trailer în adevăratul sens al cuvântului, ce le schițează spectatorilor viitoarea poveste cinematografică.

Trailerul le arată pe Delia (O'Hara) și Lydia (Ryder) întorcându-se la casa lor din Winter River, Connecticut, după moartea lui Charles Deetz (interpretat de Jefffrey Jones în filmul original). Între timp, fiica Lydiei, Astrid (Jenna Ortega) descoperă în pod macheta Winter River și, împotriva dorinței mamei sale, rostește numele lui Beetlejuice de trei ori.

O continuare a filmului "Beetlejuice" a fost în lucru încă de la începutul anilor '90, dar s-a lovit de mai multe obstacole. Cu toate acestea, în 2022, compania de producție a lui Brad Pitt a preluat cârmele proiectului alături de Warner Bros. reușind să filmeze și să finalizeze pelicula în 2023.

Noua distribuție este completată de Monica Belluci, care o interpretează pe soția lui Beetlejuice, Willem Dafoe în rolul detectivului fantomă Wolf Jackson și Justin Theroux. "Beetlejuice Beetlejuice" va apărea în cinematografe pe 6 septembrie 2024.

TRAILER "Beetlejuice Beetlejuice":

Muzică și film

Urmărește primul teaser video pentru "Beetlejuice 2"; Michael Keaton revine în rolul personajului titular

A sosit primul teaser trailer pentru "Beetlejuice Beetlejuice", continuarea popularului film "Beetlejuice". Regizată și aceasta tot de Tim Burton, pelicula va fi lansată oficial pe 6 septembrie. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Teaser video "Beetlejuice Beetlejuice"
Teaser video "Beetlejuice Beetlejuice" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Scurtul teaser prezintă revenirea mai multor membri ai distribuției originale: Michael Keaton ca Beetlejuice, Winona Ryder drept Lydia Deetz și Catherine O'Hara ca Delia Deetz. Apar însă și personaje noi, unul dintre ele fiind interpretat de Jenna Ortega.

Intriga noul film "Beetlejuice" nu este dezvăluită în clipul video, dar se presupune că o va avea în centru pe Ortega, aparent fiica Lydiei Deetz. Ea reușește să reînvie creatura ciudată interpretată de Keaton.

Monica Bellucci o joacă pe soția lui Beetlejuice, iar Willem Dafoe joacă rolul unui ofițer de poliție din viața de apoi și fost star în filme de acțiune de categoria B, ale cărui abilități de actorie l-au ajutat ca detectiv în viața de apoi. Justin Theroux se alătură și el în distribuție într-un rol care nu a fost încă elaborat.

"Beetlejuice Beetlejuice" servește ca o continuare directă a apreciatului film realizat de Tim Burton în 1988. Noua peliculă s-a aflat în lucru aproape un deceniu. Au existat niște încercări în 2015, dar fără vreun rezultat satisfăcător, în 2019 chiar Burton spunând că nu crede că filmul poate fi realizat. Cu toate acestea, în 2022, compania de producție a lui Brad Pitt a preluat cârmele proiectului și, iată că, "Beetlejuice Beetlejuice" va ajunge la marele public.

TEASER VIDEO "Beetlejuice Beetlejuice"

Citește în continuare

Trending