Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

ARTmania Festival și NFT Week lansează un parteneriat prin care revoluționează accesul la cultură și divertisment

ARTmania și NFT Week lansează un parteneriat strategic care va permite participanților să experimenteze beneficiile NFT-urilor în cadrul festivalului ARTmania, precum acces exclusiv, reduceri, conținut digital unic și multe alte beneficii care vin odată cu proprietatea unui bilet NFT, marcând un pas important către integrarea tehnologiei blockchain în industria culturală și de divertisment din România.

Publicat

pe

Parteneriat ARTmania Festival și NFT Week
Parteneriat ARTmania Festival și NFT Week │ FOTO: ARTmania Festival

În baza acestei colaborări, participanții pasionați de tehnologie care intenționează să participe la ARTmania Festival pot cumpăra bilete de zi sau abonamente NFT. Mai mult, posesorii abonamentelor de 3 zile la ARTmania Festival și-l pot preschimba în NFT-uri ("NFT Converted Edition") și vor avea acces la un "NFT Secret Event", un eveniment special care va fi organizat pe 28 iulie.

În plus, primele 500 de persoane care își vor cumpăra bilete/ abonamente NFT sau își vor preschimba biletul sau abonamentul tradițional într-unul NFT se pot înscrie la unul dintre "NFT city tours", tururi ghidate în oraș. Mai multe detalii despre această inițiativă vor fi anunțate în viitorul apropiat.

De asemenea, în baza acestei colaborări, participanții la festival vor putea participa gratuit, în baza brățării de festival, la prezentări, discuții, ateliere și evenimente alternative legate de tehnologie și dedicate explorării aplicabilității NFT-urilor în diverse domenii. Acestea vor avea loc în "ARTmania Technology corner", zona dedicată subiectelor high tech din Piața Mare. Participanții vor avea ocazia să învețe direct de la experți în blockchain, artiști digitali și organizatori de evenimente despre cum pot folosi NFT-urile pentru a accesa o lume de posibilități nelimitate.

Platforma online a biletelor sub forma NFT (NFTTickets) va juca un rol esențial în acest ecosistem, oferind soluția tehnologică necesară pentru emiterea și gestionarea biletelor și avantajelor asociate sub forma de tokenuri non-fungibile. Această abordare nu doar că simplifică procesul de cumpărare și vânzare a biletelor, dar oferă și o serie de avantaje majore, cum ar fi autenticitatea garantată, imposibilitatea falsificării și o piață secundară echitabilă pentru tranzacționarea biletelor.

Într-o primă etapă, NFT Week își propune să exploreze puterea și flexibilitatea NFT-urilor într-o varietate largă de domenii din viața culturală și socială a orașului Sibiu: de la festivaluri și concerte, la acces în muzee, teatre, evenimente de modă sau competiții sportive și să demonstreze potențialul transformativ al tehnologiei blockchain, cu un accent deosebit pe utilizarea NFT-urilor în ticketing și organizarea evenimentelor.

Festivalul ARTmania se desfășoară între 26 și 28 iulie 2024, în Sibiu, din lineup-ul ediției făcând parte nume sonore precum: Korn (SUA), Spiritbox (CA), Satyricon (NO), Borknagar (NO), The Flower Kings (SE), Monuments (UK), TAINE (RO), Alpha Q (RO) și Awake the Demons (RO), noi nume urmând să fie anunțate în viitor.

Comentează

Trending