Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Massif 2024 a adunat peste 43.000 de participanți

A doua ediție a festivalului Massif a adunat peste 43.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 4 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele amplasate la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere, iar fanii s-au bucurat de sporturi de iarnă, aventură, distracție, dar și de o diversitate de genuri muzicale.

Publicat

pe

Massif 2024 - Ziua 1
Massif 2024 - Ziua 1 │ FOTO: Massif

Una dintre cele mai așteptate experiențe de festival a fost trăită la Mainstage alături de Mahmut Orhan, unul dintre cei mai așteptați headlineri din prima zi a festivalului Massif. E greu să găsești un mix bun, dar Mahmut Orhan a găsit combinația ideală, deep house cu influențe orientale, care i-a purtat pe fani într-o călătorie fascinantă. Energia incredibilă a DJ-ului din Turcia a fost suficientă pentru ca miile de fani ajunși la Mainstage să-i rămână alături și să danseze.

Puya a generat euforie maximă în rândul fanilor Massif, a avut un show live extraodinar, iar cortul G.O.A.T a fost plin la refuz. Toata lumea care a ales disctracția de la scena G.O.A.T, a cântat fiecare vers al fiecărei piese din show-ul live al unuia dintre cei mai apreciați artiști din România.

În a doua zi a festivalului, entertainment-ul de iarnă din România a fost dus un alt nivel datorită artiștilor și DJ-ilor care au animat atmosfera la scenele amplasate la baza pârtiei Bradu, dar și a fanilor care au dansat până dimineață la scena G.O.A.T.

Fiecare piesă cântată de unul dintre cei mai iubiți artiști din România a fost dublată de vocile fanilor de la G.O.A.T., care, pentru a doua zi la rând, a fost plină până la refuz. Grasu XXL a avut un show live incredibil, iar "Free Your Wild Spirit" nu a fost doar tema festivalului Massif, ci și modul în care participanții la festival au ales să se distreze.

Pe lângă cele mai cool outfit-uri de festival, la scena G.O.A.T a fost creată o atmosferă incredibilă datorită celor mai haioase jucării gonflabile. Steagurile au fost înlocuite de felii de pepene, pizza, ananas, lamâie, mingii, toate gonflabile, iar set-ul live marca The Hollygood Gang a generat o experiență electrizantă de festival.

Amatorii de hip-hop și drum’n’bass au avut motive de entuziasm și în a doua zi a festivalului Massif. Unul dintre cele mai apreciate proiecte din hip-hopul românesc, CTC, a generat euforie în rândul audienței, iar belgianul Netsky a fost așteptat cu bucurie de fanii din România.

Fanii drum and bass și dubstep au ales scena G.O.A.T pentru live-ul legendarului proiect Chase & Status, iar iubitorii de rap și trap au dansat și cântat alături de Killa, care le-a pregătit un live special în care a inclus două piese nelasate încă. A fost multă distracție, dans și emoție, Killa Fonic a invitat publicul să se îmbrățișeze, a coborât de pe scenă pentru a oferi autografe și și-a încheiat show-ul live cu un moment în memoria lui Nosfe.

Show-ul lui Deliric la scena G.O.A.T a fost un alt moment așteptat de fanii festivalului Massif. Ca la fiecare apariție live, Deliric a interacționat cu fanii, iar aceștia au cântat alături de el de la prima până la ultima piesă.

Germanul Claptone, personajul încă misterios aflat în spatele unei măști, a avut un set live memorabil la scena principală a festivalului Massif, în care a inclus piese proprii și versiuni remix cu care a ajuns în topurile din întreaga lume.

În a treia zi de Massif, festivalierii au dansat la scena principală până după miezul nopții. Duo-ul Dirty Nano a creat o atmosferă incredibilă. Peste 4000 de oameni s-au bucurat de show-urile oferite de Akos, Marwan și Valeron, pe scena principală, iar la scena G.O.A.T fanii s-au întâlnit cu Erika Isac și au descoperit un nou concept de party, Hip Hop Takeovers.

Trending