Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Noul film "Alien: Romulus" a primit un trailer alert

Au trecut câțiva ani buni de la ultimele filme "Alien" și se pare că în sfârșit ne pregătim de unul de calitate. Se numește "Alien: Romulus" și după o sumedenie de trailere false, a primit unul real pe 20 martie 2024.

Publicat

pe

Trailer Alien Romulus 2024
Trailer Alien Romulus 2024 │ FOTO: 20th Century Fox

Trebuie să recunoaștem că nici "Covenant" și nici "Prometheus" nu au satisfăcut fanii seriei "Alien". Știam că se lucrează la un "Alien" cu regizorul Fede Alvarez la cârmă și iată că a fost confirmat. "Romulus" va avea premiera pe 16 august 2024. Acest thriller SF-horror are următorul sinopsis: în vreme ce investighează o stație spațială părăsită, un grup de colonizatori tineri se întâlnește cu "cea mai înfricoșătoare formă de viață din univers".

E vorba evident despre Xenomorphi și Facehuggeri, așa cum ne arată teaserul. Avem o distribuție bună, care îi include pe Cailee Spaeny din "Priscilla", cu Jacob Elordi ca Elvis, dar și pe David Jonsson din "Agatha Christie's Murder Is Easy". Plus Archie Renaux din "Shadow and Bone" și Isabela Merced din serialul "The Last Of Us".

Fede Alvarez este un regizor respectat în zona de thriller și horror, având în CV producții precum "Evil Dead" și "Don't Breathe". Scenariul provine de la colaboratorul său frecvent, Rodo Sayagues, care a scris de altfel și "Don't Breathe 2". Ridley Scott revine ca producător și spunea încă din 2023 că a vizionat filmul și îl găsește "grozav".

Personajul jucat de Aileen Wu sugerează o legătură cu "Alien 3" și colonia-închisoare unde apareau acei alieni-câini. În plus, apariția armei Pulse Rifle în trailer este de bun augur, semn că se respectă miezul francizei. Personal, ritmul alert al trailerului m-a dus cu gândul la jocul video "Alien Isolation", ceea ce este un lucru bun.

"Alien" pornea la drum în 1979, cu un film iconic, care a făcut-o star pe Sigourney Weaver. În 1986, James Cameron realiza o parte a doua foarte bine primită, "Aliens", cu legendara luptă cu regina-mamă și robotul. "Romulus" se petrece ca timeline în intervalul de 57 de ani dintre bătălia lui Ellen Ripley cu Xenomorph-ul din "Alien" și cea din "Aliens" cu regina.

Marea noutate este că povestea este abordată cu personaje foarte tinere.

Trending