Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Nick Cave & The Bad Seeds lansează un album nou - "Wild God"; ascultă prima piesă

Nick Cave & The Bad Seeds a pregătit "Wild God", un nou album pe care îl va lansa pe 30 august 2024. Mai mult, trupa a dezvăluit și primul single, disponibil de ascultat în articol.

Publicat

pe

Concert Nick Cave and The Bad Seeds la Romexpo pe 19 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Lansat prin Bad Seed în parteneriat cu Play It Again Sam, "Wild God" va cuprinde 10 piese, fiecare produsă de Cave și Warren Ellis. Pe lângă aportul adus de membrii trupei, discul beneficiază și de contribuțiile lui Colin Greenwood și Luis Almau de la Radiohead.

"Sper ca albumul să aibă asupra ascultătorilor efectul pe care l-a avut asupra mea. <<Iese>> din difuzor și sunt cuprins de el. Este un material complicat, dar, în același timp, te molipsește într-un mod profund și energic. Nu există niciodată vreun plan de atac când facem un album. Albumele reflectă mai degrabă starea emoțională a compozitorilor și muzicienilor. Ascultând <<Wild God>> nu știu, pare că suntem fericiți", a transmis Nick Cave.

"Wild God" este primul LP semnat Nick Cave și Bad Seeds de la albumului "Ghosteen "din 2019, care a explorat teme precum durerea și suferința.

Ascultă piesa "Wild God"

TRACKLIST "Wild God":

  1. Song of the Lake
  2. Wild God
  3. Frogs
  4. Joy
  5. Final Rescue Attempt
  6. Conversion
  7. Cinnamon Horses
  8. Long Dark Night
  9. O Wow O Wow (How Wonderful She Is)
  10. As the Waters Cover the Sea

Trending