Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

1/4 din Maneskin vine în România; Victoria De Angelis are un DJ set la noi

Dacă ar fi fost să ghicesc cine îşi va începe cariera solo primul de la Maneskin, suspectul principal ar fi fost Damiano David. De fapt, e vorba despre Victoria De Angelis, care are o carieră de DJ, ce o aduce inclusiv în România. Când şi unde aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Victoria De Angelis DJ Set Bucuresti 2024 Quantic
Victoria De Angelis DJ Set Bucuresti 2024 Quantic │ FOTO: Victoria De Angelis

Artistul care a conceput numele "Maneskin", Victoria De Angelis este un personaj exuberant şi flamboiant, care nu se teme să se exprime prin vestimentaţii provocatoare. Cumva e un concurs între ea şi Damiano, cine poate provoca mai mult outrage arătând mai multă piele. Basista trupei este activă muzical din 2016 şi ea este şi compozitor.

A cofondat Maneskin în 2016 în Roma, alături de chitaristul Thomas Raggi, solistul Damiano David şi toboşarul Ethan Torchio. Împreună au câştigat festivalul Sanremo în 2021 şi în acelaşi an şi Eurovision Song Contest, cu piesa "Zitti e Buoni". Prin 2017 au fost şi finalişti X Factor Italia. Acum Maneskin e un nume internaţional uriaş, cu miliarde de stream-uri şi concerte sold out pe stadioane.

Iar Victoria vrea mai mult... de aceea şi-a început cariera de DJ, care o aduce la Bucureşti. Când? pe 20 aprilie 2024. Unde? În Club Quantic. Şi nu va mixa ce credeţi voi. Aparent numele său a început să fie deja relevant pe scenele techno din Milano şi Berlin. Şi-a făcut deja o carieră de succes de DJ şi principalele sale influenţe sunt trance-ul anilor '90, dar şi techno-ul modern.

Scopul său? Să facă publicul să transpire.

Victoria a mai avut şi alte proiecte pe lângă Maneskin. A colaborat cu Duran Duran pe piesa "Psycho Killer" din 2024 şi a lansat single-ul "Victoria's Treat" în 2024. Alături de Maneskin are 3 albume: "Il Ballo della vita", "Teatro d'ira: Vol I" şi "Rush!". Ultimul a fost lansat în 2023 şi relansat cu 5 single-uri extra, dintre care şi contagiosul "Honey".

Victoria are 23 de ani, este născută în anul 2000 la Roma şi abordează genuri muzicale ca pop rock, rock alternativ, glam rock, hard rock şi funk rock. S-a cunoscut cu chitaristul Maneskin, Thomas Raggi încă din şcoala primară. Damiano David li s-a alăturat în liceu. Ethan a venit apoi ca răspuns la un anunţ pe Facebook, că "se caută toboşar".

Comentează

Trending