Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ricky Martin joacă în miniseria "Palm Royale" - TRAILER

Ricky Martin își face loc în înalta societate în "Palm Royale", o miniserie ce va avea premiera pe 20 martie pe Apple TV +.Te invităm să urmărești trailerul și să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Ricky Martin în trailerul "Palm Royale"
Ricky Martin în trailerul "Palm Royale" │ FOTO: captură YouTube / Apple TV

"Palm Royale" marchează primul proiect de televiziune al lui Martin de la drama lui Ryan Murphy "The Assassination of Gianni Versace", unde l-a interpretat pe Antonio D’Amico. În miniseria de pe Apple TV, artistul portorican îl va interpreta pe Robert. Vedem câteva secvențe cu el în trailer, servind cocktail-uri într-un club exclusivist, apoi înotând într-o piscină.

Conform unei descrieri oficiale a serialului de televiziune, "Palm Royale" o urmărește pe Maxine (Kristen Wiig) în timp ce încearcă să depășească acea barieră complicată dintre cei care au și cei care nu au. Miniseria ridică întrebarea: "Cât de mult ești dispus să te sacrifici pentru a obține ceea ce are altcineva?". Cu acțiunea plasată în anul 1969, "Palm Royale" este o mărturie pentru fiecare străin care luptă pentru șansa sa de a aparține cu adevărat.

Bazată pe romanul "Mr. and Mrs. American Pie" de Juliet McDaniel, miniseria "Palm Royale" este scrisă și produsă de Abe Sylvia. Distribuția proiectului este completată de Alison Janney, Laura Dern, Kaia Gerber, Bruce Dern și Carol Burnett.

Primele trei episoade din "Palm Royale" au premiera pe 20 martie pe Apple TV+, urmate de episoade noi în fiecare miercuri până pe 8 mai.

TRAILER "Palm Royale":

Trending