Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Premiile Oscar 2024 se văd live pe VOYO

Cel mai important eveniment al cinematografiei din întreaga lume poate fi văzut, în exclusivitate, pe VOYO. Gala Premiilor Oscar va fi transmisă în direct din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, pe 11 martie, de la ora 1 dimineața, iar VOYO este singura platformă online din România unde acest eveniment poate fi urmărit integral.

Publicat

pe

│ FOTO: PRO TV

Pe 11 martie, abonații VOYO pot trăi emoția unei seri eveniment în cea de-a 96-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film. Decernarea va fi transmisă în direct, de la ora 01:00 dimineața, exclusiv, pe VOYO. Interpretul de film Irina-Margareta Nistor împreună cu actorul, scenaristul, regizorul și producătorul creativ Anghel Damian vor comenta gala în direct.

Anul acesta, lista nominalizărilor este dominată de producții care au impresionat publicul, dar și criticii de film la nivel global. Printre acestea se regăsesc: "Oppenheimer", "Poor Things", "Killers of the Flower Moon" sau "Barbie".

La categoria "Cel mai bun actor în rol principal" se luptă Bradley Cooper ("Maestro"), Colman Domingo ("Rustin"), Paul Giamatti ("The Holdovers"), Cillian Murphy ("Oppenheimer") și Jeffrey Wright ("American Fiction"). Trofeul pentru "Cea mai bună actriță în rol principal" va putea ajunge la Annette Bening ("Nyad"), Lily Gladstone ("Killers of the Flower Moon"), Sandra Huller ("Anatomy of a Fall"), Carey Mulligan ("Maestro") sau Emma Stone ("Poor Things"). Cel mai râvnit premiu - "Cel mai bun film" - este disputat de producțiile: "American Fiction", "Anatomy of a Fall", "Barbie", "The Holdovers", "Killers of the Flower Moon", "Maestro", "Oppenheimer", "Past Lives", "Poor Things" și "The Zone of Interest".

Irina-Margareta Nistor, interpret de film, va comenta și în acest an, gala de decernare a premiilor oferite de Academia Americană de Film:

"Suntem în rând cu lumea! Pe VOYO se preiau Oscarurile, în direct, în noaptea de 10 spre 11 martie, după ce am vibrat și pentru Grammy. Aproape toate filmele au putut fi văzute și în România. Să ne alegem în gând preferații și să ne inspirăm cu ce-i la modă, în seara cea mai specială pentru cea de-a 7-a artă".

Anghel Damian a adăugat:

"Să fii la Oscaruri e poate dorința cea mai mare a fiecărui făcător de filme și seriale. Până când ajungem să stăm în primele rânduri, mă bucur măcar că am ocazia să le comentez. Prezența doamnei Irina-Margareta Nistor va face ca întâmplarea să devină și o lecție despre film, nu numai un eveniment monden."

Trending